I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Prodej nábytku a interiérových doplňků.

Prodej stylového nábytku z Anglie. Prodáváme také použitý nábytek z Německa a Česka. Dále nabízíme stěhování, odvoz nábytku, vyklízení domů a zahradnické práce. Využitím našich služeb podpoříte naše ubytovací středisko pro lidi v nouzi.

Prodej, e-shop: -dekorace do bytu -bytové doplňky, dekorace pro děti, dřevěné i proutěné dekorace, zahradní keramika a doplňky, bytový textil, koberce, hodiny a budíky, fotorámečky, stojany na květiny, šperkovnice, dárkové předměty, samolepící dekorace na zeď, vánoční i velikonoční dekorace, svíčky a svícny -Cow parade.

Výroba: -nábytek včetně dopravy: -čalouněné sedací soupravy -židle -stoly -lamelové lůžka -ložnice -předsíně -obývací stěny -hotelový nábytek -dřevěné kuchyňské potřeby: -vařečky -prkénka -války -paličky a jiné -soustružený výrobek -smetákové hole smrkové, PVC* -kartáčová dřevka -řezivo -obkladový ...

Samolepící dekorace. Samolepky na zeď, sklo, i nábytek. Design Seňorita. Výroba a návrhy dekorací na míru Vašemu interiéru. Cenově nenáročný design pro restaurace, kluby, diskotéky, ale i kanceláře, recepce a dalších prostor. Odlište se od konkurence a zapůsobte na své zákazníky originálním pojetím interiéru.

firma se zabývá: -truhlářská výroba -montáže a výměna vodoměrů -služby a servis spojené s užíváním bytu: rozúčtování tepla, teplé a studené vody

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky.

Interiérové studio a e-shop s širokou nabídkou produktů a služeb. Tapety, samolepicí dekorace, disney dekorace, dětské tapety, hodiny, stropní kazety, plovoucí podlahy, kusové koberce, bytové dekorace. Pro Vaše zahrady máme bazény, vířivky, další doplňky.

Výroba, prodej: - samolepící dekorace na zeď - moderní obrazy jedno či vícedílné - fototapety - samolepky na auto - polepy notebooků a toalet.

V obchodech Kapradina a v e-shopu najdete dárky, dárkové předměty, dekorace a bytové doplňky. On-line prodej dárkového a luxusního zboží jako jsou andělé, víly, svíčky, svícny, zrcadla, vázy, květiny, nici, koně, bižuterie, šperkovnice, panenky, flakóny, kočky a jiné dárky. Značky: Yankee candle, Bearington, Willow Tree, Bridgewater, Leonardo

Maloobchod, prodej: -koberce i zátěžové -podlahové krytiny -závěsy, záclony -potahové, dekorační látky -bytové doplňky -kobercové lišty.

Internetový obchod s doplňky do bytu: - kuchyň a jídelna - obývací pokoj a ložnice - koupelna - toaleta. Kolekce nebo navzájem kombinovatelné bytové doplňky.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -bytové doplňky a vybavení -kuchyňské potřeby -kompletní sortiment TESCOMA.

Prodej: -masivní nábytek postele-17 typů, skříně, psací stoly, regály atd. -bytové doplňky -dřevěné hračky. Výroba a prodej: -dveře-20 typů, zárubně -pergoly -balkonová prkna, plotovky -palubky -nábytek -psací stoly. Výroba a rekonstrukce: -kuchyňské linky. Zakázková dřevovýroba. Prodej: -omyvatelné obkladové ...

Galerie Prodej: -obrazy, šperky, grafika, keramika, plastika -ručně šité kabelky a aktovky.

Maloobchod, prodej, montáž: - stínící technika - žaluzie - sítě proti hmyzu - těsnění oken a dveří - bytové doplňky - garážová vrata - předokenní rolety.

Prodej: -designové samolepky na zeď -dárkové předměty, hrnky a trička s možností vlastního potisku.

ARCHITEKTURA-INTERIER-DESIGN Abitare Praha s.r.o. se zaměřuje nejen na architektonickou činnost v oblasti privátního i veřejného interiéru, ale má také exkluzivní designový showroom, ve kterém naleznete široký výběr nábytku, svítidel, tapet, dekoračních látek a interiérových doplňků od předních světových značek.

Obrazová galerie, moderní obrazy, prodej

Služby: -interiéry -dekorační látky -bytové doplňky -okenní dekorace -atypický nábytek -návrhy a realizace interiérů.

Specializovaný internetový obchod, e-shop: - umělé vánoční stromky.

Internetový obchod, výroba, prodej: - věšáky na klíče - věšáky na kabáty - sedací botníky.

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice -kuchyně -obývací -dětské pokoje -kancelářský nábytek -čalouněné sedací soupravy -postele, matrace -garnýže, příslušenství -předsíňové stěny -nábytkové doplňky