I vy můžete mít útulný domov díky široké nabídce bytových doplňků jako je bytový textil - polštáře a přikrývky, svíčky, koberce, fotorámečky, vázy, dekorace, osvětlení, rámy, designové nádobí, zrcadla a obrazy. Vše seženete v krásném a originálním designu.

Společnost nabízí širokou škálu výrobků lišící se rozměry, hmotností, zvoleným materiálem, povrchovou úpravou a dalšími faktory. Výrobky mohou být brány, vrata, lustry, lampy, kování na dveře, židle, stoly, zábradlí a mnoho dalšího.

Internetový prodej, e-shop: -elektronické cigarety -hodinky -gadgety -alkoholtester.

Prodej a výroba designových hodin z betonu a interiérových doplňků.

Velkoobchod, prodej: -umělé květiny -dárkové zboží -bytové doplňky -aranže ze sušiny -semena -keramika -obrázky -živé řezané květiny.

Podlahy Pz Znojmo. Prodej, maloobchod, podlahové krytiny, koberce - bytové, zátěžové, kusové, běhouny, rohožky, čisticí zóny. PVC - bytové i objektové (od výrobců Tarkett, Grabo, IVC). Schodové nášlapy - možná výroba na zakázku. Obšití koberců - dodací lhůta 14 dnů. Laminátové podlahy - 7 a 8 mm, úprava Aquastop. Při odběru většího ...

Zabýváme se výrobou prádelních košů, tzv. laviček se sedacím víkem. Víko je polstrované a potažené koženkou, nebo látkou. Dřevěná kostra, opletená přírodním materiálem, proutí, pedig, bambus, nebo bužírkou. Zakázková práce na míru, podle potřeb zákazníka. Prodáváme proutěné výrobky, koše zahradní, nákupní, krbové, nůše na záda s koženými popruhy, ...

Výroba, výrobce, prodej nábytku -kancelářský nábytek (5 sériových typových řad, různé cenové relace) -bytový nábytek a ložnice (VARIO, VARIO TREND, LARGO, COMBO), obývací sestavy. Zařizování atypický interiér pro hotely, banky, restaurace, nemocnice, penziony. Prodejna: -Znojmo, náměstí Otmara Chlupa -pí Svobodová, tel.: ...

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Na e-shopu Tiko-dekorace nakoupíte dřevěné dětské hodiny a další dekorace. Všechny dekorace jsou ručně malované, vhodné do dětských pokojů, heren, MŠ i dětských ordinací.

Maloobchod, prodej: -truhlářské potřeby -dřevotřískové laminové desky -překližky -biodesky smrkové -dýhované dřevotřísky a laťovky, MDF -plovoucí laminové podlahy, přírodní podlahy -pracovní desky a parapety -dveře interiérové, protipožární -lepidla, silikony, stavební pěny, speciální lepidla, klih -sololaky, sololity -kování stavební, ...

Jako bytový architekt a návrhář bytového designu se zaměřuji na tvorbu vlastních originálních věcí dodávajících šmrnc každému interiéru, soukromým i komerčním prostorům. V MarK designu se zabýváme návrhy interiérů a tvorbou vlastních bytových doplňků. Základem je kvalitní ruční práce a originalita. V našem portfoliu naleznete zrcadla, ...

ALFA Interier se zabývá zakázkovou truhlářskou výrobou nábytku a prodejem nábytku různých výrobců z ČR a SR s možností úprav na míru. Spolupracujeme s dodavateli - BMB, NEW DESIGN, FAGUS, FINES, USTOHAL, JECH, DPV, AHORN, MPO TRADE, MONARC, IKTUS. Interiérové studio, interiéry na zakázku, na míru. Vlastní truhlářská výroba nábytku z ...

IDEALMAX s.r.o. se zaměřuje na prodej interiérových doplňků a levitujících knihoven.

Společnost KAPEN Press s.r.o. se specializuje na montážní a demontážní práce všech tvářecích strojů. Provádíme stavění, pokládání a stěhování těžkých tvářecích strojů v těžko dostupných prostorách pouze za pomoci hydraulických zvedáků. Dále našim zákazníkům nabízíme malé, velké i GO opravy tvářecích strojů, které můžeme provádět přímo u zákazníka ...

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Nechejte se okouzlit opojnou medovou vůní svíček z včelí vosku, které si vyberete na e-shopu firmy Včelařství Zdeněk Řezanina. Zákazníci u nás mohou zakoupit kromě ručně vyráběných svíček nejrůznějších tvarů i vánoční ozdoby a další produkty z vosku, jako je sada na domácí výrobu stáčených svíček nebo voskované ubrousky na svačinu.

Martina Koudelková se zaměřuje na prodej šperků a dekorací.

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, dětský, kuchyňský atd.) -bytové doplňky -bytový textil (povlečení, ručníky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korek) -domácí, kuchyňské potřeby -sklo, porcelán.

Designové tapety, které oživí každý interiér, objednávejte na e-shopu firmy Kupsi u Kupsy, s.r.o. Na výběr máme samolepící, omyvatelné, 3D tapety a fototapety. Sortiment zahrnuje i PVC samolepící podlahové čtverce, záclony a závěsy s fototiskem. Veškeré zboží zakoupíte i v naší kamenné prodejně v Boskovicích.

Marek Ščudla se zaměřuje na prodej záclon, římských rolet, japonských stěn přehozů, na prodej a montáž garnyží, žaluzií, sítí proti hmyzu a mnoho dalšího.

Ing. Michal Kuběna se zaměřuje na výrobu a internetový prodej industriálního nábytku a mechových dekorací a obrazů.

Martin Vodvářka se zaměřuje na výrobu a prodej svíček ze včelího vosku a na svém e-shopu prodává také knoty a vánoční ozdoby.

Přírodní kosmetika -Šumivé bomby do koupele -Šumivé kuličky do koupele -Šumivé špalíčky do koupele -Mýdla -Svíčky -Home COSMETICS -Tělová kosmetika -Pleťová a vlasová kosmetika -Péče o rty.

Kvalitní zboží pro dům a zahradu dodává rodinná firma Garnýže Milan Dvořáček z Petrovic. Vyrábíme dřevěné, kovové garnýže a záclonové kolejničky z kvalitních materiálů. Skladem máme také stínovky, kotlíky na guláš a pařáky na maso za příznivé ceny. Vše vám rychle dodáme v okolí Brna, Blanska a po celé České republice.