Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Maloobchodní prodej: - elektrospotřebiče: - pračky - ledničky - trouby - sporáky.

Maloobchod, splátkový prodej s akontací i bez, smluvní servis: -televize -video -pračky a chladničky všech značek -myčky a sporáky -vestavné kuchyňské spotřebiče -sklokeramické desky -plynové desky -satelitní a DVB-T technika Prodejny: Napajedla Komenského 1529 Otevírací doba Po-Pá: 9:00-18:00 So: ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Maloobchod, prodej: Elektro, elektrospotřebiče: Televize, radio, audio-video, videokamery Pračky, myčky, chladničky, mrazničky Mikrovlnné trouby, sporáky, vysavače Osvětlení, svítidla Další spotřebiče a náhradní díly. Kamenná prodejna - Ulrich.nám.: michael.ulr@michaelelektro.cz Další provozovny: Hradec Králové, Akademika ...

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního ...

Kompletní realizace bazénů, vířivých van, roletových krytů, zastřešení a obkladů. Prodej stavební chemie. Revize spotřebičů.

Poskytujeme kvalitní opravy nejširšího sortimentu elektropřístrojů prakticky všech tuzemských i zahraničních výrobců. Oprava, servis, zjištění závad.

Výhradní dovozce celého sortimentu vestavné a volně stojící bílé techniky. Nabídka sporáků, lednic, praček a myček.

Návrhy interiérů, realizace interiérů, návrhy a realizace interiérů, design interiérů, bytový architekt, design interiéru a nábytku, návrhář interiéru. Maloobchod, velkoobchod: -domácí spotřebiče, osvětlení, sedací nábytek, grafické služby.

Dodávky: - centrální vysavače Elektolux - elektronická zabezpečovací a požární signalizace - bezpečnostní - kamerové sledovací systémy - videovrátný - TV antény.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel

Maloobchod, e-shop: - ruční nářadí - elektrické ruční nářadí - domácí potřeby.

Jsme firma zabývající se montáží klimatizací, tepelnými čerpadly a vzduchotechnikou. Opravíme Vám i lednice. Opravy a servis ledniček, opravy a servis mrazniček, opravy a servis mrazáků, opravy a servis amerických chladniček. Autorizovaný záruční a pozáruční servis ledniček, chladniček, mrazáků a amerických ledniček. Whirpool, Beko, ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - spotřební elektronika - domácí spotřebiče elektro - svítidla - náhradní díly elektrospotřebičů.

Elektroinstalace: kompletní elektroinstalační a elektromontážní práce. Revize, montáž: -elektro, elektrická zařízení -hromosvody, domácí telefony. Průmyslová instalace, montáž osvětlení, podlahové topení, elektro -rodinné domy. Prodej, dodávka a montáž: -digitální systém domácích telefonů, telefony SHIFT např. model CD-3000 ...

Opravy a prodej elektro. Maloobchod: -automatické pračky -klasické pračky -sporáky -bojlery -chladničky -pračky. Opravy: -pračky -elektrospotřebiče.

Kuchyně Paul – nabízíme kuchyňské linky a kuchyně na míru. V nabídce máme také kuchyňské spotřebiče, dřezy a baterie, dále také 3D návrhy kuchyňské linky a cenovou kalkulaci zdarma. Kuchyně Paul, firma s dlouholetou praxí.

Prodej, e-shop: - kuchyňské spotřebiče - kotle - topení - umyvadla - vany - WC.

Oprava: - elektrospotřebiče - audio, video technika - gastro zařízení-konvektomaty Rational - bílá technika - satelitní technika - televizní rozvody. - pračky, mčky nádobí, vestavné spotřebiče, sušičky, indukční desky, vestavné trouby.

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.

ELEKTRA - MICHALEC PETR Prodej. Elektra obchod. Elektrospotřebiče, elektrotechnika. Nádobí. Prodejní doba: pondělí - pátek 8:00-12:00 13:00-17:00 sobota 8:00-11:00

E-shop, internetový obchod - vše pro dům, byt a zahradu - bazény - zahradní nábytek - skleníky - bytové dekorace - elektronika - domácí spotřebiče - hračky - sportovní vybavení.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče (mrazáky, chladničky, pračky, sporáky, myčky, přímotopy, vestavěné spotřebiče, vysavače, digestoře) -elektronika (audio, video, televize).

Firma ELEKTRO ESO se specializuje prodejem spotřebičů značek AEG – Electrolux, Electrolux a Zanussi. Nabízíme našim zákazníkům kvalitní domácí spotřebiče za výhodné ceny!