Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Prodej - domácí spotřebiče

Opravy domácích spotřebičů.

Opravy a servis spotřebičů Brno a okolí Opravy a servis praček, myček, varných desek, sporáků, trub, digestoří a sušiček.

Prodej, oprava, servis, e-shop: -chladničky (chladnička) -ledničky (lednička) -mrazničky (mraznička) -pračky (pračka) -sporáky a vestavné spotřebiče. Rozvoz a základní zapojení zakoupeného zboží zdarma. Při zakoupení nového výrobku bezplatný odvoz starého spotřebiče.

Mobilní kondenzační odvlhčovače a vysoušeče italské firmy Fral řady FD. Odvlhčovače a vysoušeče řady FD pro domácí i průmyslové využití. Exclusivní dovoz a prodej. K okamžitému odběru, vše skladem.

Servisní služby pro soukromé osoby i firmy zaměřené na domácí elektroniku, počítače včetně periferií a základní podporu internetových aktivit.

Oprava, servis, prodej: - automatické pračky, myčky, el. trouby - sušičky prádla.

Prodej a servis - solární systémy - odborný dodavatel programu ZELENÁ ÚSPORÁM Prodej a servis - tepelná čerpadla - odborný dodavatel programu ZELENÁ ÚSPORÁM Prodej - centrální vysavače Vodoinstalační práce

Prodej, servis: - domácí spotřebiče. Prodej obkladů a dlažeb RAKO.

Maloobchod, prodej: - plynové spotřebiče, sporáky.

Prodej spotřební elektronika: -bílá technika-pračka, myčka (BOSCH, SIEMENS, ZANUSSI, MORA -mobilní telefony-T-MOBILE, GO, -počítače Fujitsu Siemens -monitory, komponenty -svítidla, foto, kuchyňské výrobky -elektroinstalační materiál.

Zastoupení zahraniční firmy, velkoobchod, prodej. Produkty VIVENSO na čištění vzduchu: - moderní čisticí systém pro alergiky.

Prodej, servis a poradenství domácí, kuchyňské a domácí elektrospotřebiče: -bílá technika -pračky, pračka, myčka, myčky, sušičky, sušička, chladničky, chladnička, mrazničky, mraznička, sporáky, mikrovlnné trouby, trouba, vestavné spotřebiče a další.

Výdejní místo. E-shop, internetový prodej: - výpočetní technika - spotřební elektronika.

Prodej, montáže, opravy plynových kotlů, ohřívačů vody, topidel a sporáků. Periodické servisní prohlídky plynových spotřebičů, jejich kontrola, čištění a vydání zprávy. Dakon, Thermona, Destila, Immergas, Quantum, Karma, Campingaz, Gamat.

Prodej elektrospotřebičů a elektroniky.

Prodej vysavačů značky Rainbow.

Maloobchod: -textil -drogerie -hodiny -klenoty -papírnictví -sklo, porcelán -elektrospotřebiče -hračky -knihy -průmyslové zboží.

Prodej: - alarm Jablotron v Olomouci - OMRON automatizační technika - elektrosoučástky - servis elektrospotřebičů - servis - zdroje pro notebooky - čištění dálkových ovladačů - fotoslužby - zhotovení fotografií.

Opravy elektrických spotřebičů.

Prodej, eshop: - kuchyňských dřezů a doplňků pro kuchyni - odsavače par, drátěný program do kuchyně a některé značky vestavěných spotřebičů.