Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Prodej, oprava, dovoz, instalace: -pračky včetně zaškolení obsluhy. Práce: -drobné instalatérské při zapojení praček.

Komisní prodej: -elektronika: -černá technika - veškerá audio a video technika -bílá technika - ledničky, mrazničky -domácí potřeby -jízdní kola -atd.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče, elekrické spotřebiče: -pračky, myčky, sušičky, ledničky, chladničky, mrazáky, mrazničky, vysavače, bojlery, mikrovlnné trouby. Maloobchod, prodej: -prací prostředky -náhradní díly k pračkám -plynové kotlíky DK**.

Revizní technik elektrických zařízení E2/B, servisní technik plynových zařízení do 50 kW. Provádím revize vyhrazených elektrických zařízení do 1000V a hromosvodů, včetně prostředí s nebezpečím výbuchu, dále revize el. ručního nářadí a el. spotřebičů. Uvádění do provozu, čištění a servis plynových spotřebičů do 50 kW - domovní plynové spotřebiče na ...

Servis, oprava: -elektronika -elektrospotřebiče -pračky, praček -myčky, myček

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče

Prodej, maloobchod: - elektrické spotřebiče - domácí elektrospotřebiče - elektronika.

Prodej: -foto -elektro -audio -video -domácí elektrospotřebiče. Půjčovna: -čistící stroje na koberce -televizní hry -bourací kladiva. Sběrna: -fotografie.

Prodej, servis: - chladničky, mrazničky - mikrovlnné trouby - myčky nádobí - pračky.

Maloobchod, prodej, servis: - elektrospotřebiče - elektroinstalační práce

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -pračky, ledničky, mrazničky, televize, videa, vysavače, mikrovlnné trouby.

Prodej, maloobchod: - elektrospotřebiče - domácí potřeby.

Servis, oprava: - elektrospotřebiče - praček, pračky, myčky, myček, elektrické sporáky

Opravna a servis elektroniky, fotoaparátů a videokamer. Poskytujeme: - opravy, servis, rychlo opravy elektronických zařízení, fotoaparátů a videokamer. Mezi něž, patří : - CD a DVD přehrávače - zesilovače - gramofony - magnetofony - domácí kina - fotoaparáty - VHS videa - videokamery - příslušenství Součástí našich ...

Prodej a servis vysavačů značky Vorwerk Kobold, nabídka náhradních dílů, fitlračních sáčků a dalšího spotřebního materiálu k přístrojům Vorwerk Kobold.

značková prodejna kuchyní INFINI a italského nábytku ID POINT Prodej, montáž: - vestavěné elektrické kuchyňské spotřebiče a kuchyňské komponenty, dřezy včetně montáže a zapojení s kuchyní i samostatně - vnitřní vybavení – koše, výsuvy truhlářům a drobným výrobcům - zakázkové a sektorové kuchyňské linky - drátěný program - obývací a ...

Prodej, maloobchod, servis, oprava: - pračky - myčky - sporáky - bojlery - chladicí zařízení - žehličky - vysavače - varné konvice - mikrovlnné trouby - tlakové hrnce - konvektory.

Servis, prodej: - domáčí elektrospotřeiče.

Prodej, servis: -domácí spotřebiče

Oprava, servis: -elektrické motory -pračky -elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Opravujeme televizory, plazma, CRT, LCD, monitory, video, audio, hi-fi, DVD, CD, mikrovlnné trouby a dálkové ovladače i prodej. Dále nabízíme opravu spotřební elektroniky Philips, LG, Samsung, Sharp atd. U drobných závad oprava televize na počkání.

Opravy a prodej pracích strojů, domácích elektrospotřebičů, el.průtok.ohřívačů vody a bojlerů. Poradenská služba v oboru Elektrický ohřev vody.

ZÁRUČNÍ I POZÁRUČNÍ SERVIS: - automatické pračky TATRAMAT, CANDY, HOOVER, BEKO, SAMSUNG-CALEX, INDESIT, ARDO, ROMO-ZEROWATT, OCEAN, MAPS, HOT POINT, EUROTECH, SNAIGE PRODEJ I SPLÁTKOVÝ PRODEJ: - automatické pračky, chladničky, sporáky, odsavače a další elektrospotřebiče TATRAMAT, CANDY, HOOVER, INDESIT, ARDO, ROMO-ZEROWATT, MAPS, FABER, ...