Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Oprava, servis: - plynové spotřebiče - elektrické spotřebiče.

Společnost Staplast s. r. o. má e-shop s: - elektrickými spotřebiči - nábytkem

Montážní a obchodní firma Q-ART se zabývá dodávkou systémů centrálního vysávání do bytů a rodinných domů (nových i stávajících), hotelů a penzionů, komerčních a průmyslových objektů. Za dobu své působnosti na trhu jsme zrealizovali centrální vysávání do více než 2500 objektů, z toho cca 80-ti komerčních. Několik let též úspěšně dodáváme ...

Jiří Roubalík se zaměřuje na servis mobilních telefonů, chytrých hodinek, robotických vysavačů a elektrických koloběžek, dále na instalaci SW, čištění reproduktorů a ochranné skla.

Prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál -podlahové vytápění -montáže: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vytápění -vodoinstalace, topení, podlahové teplovodní vytápění -solární zařízení -centrální vysavače. Projekty, revize: -projekty, revize elektroinstalací a hromosvodů do 1000 ...

MB servis se zaměřuje na servis malých domácích spotřebičů, elektroniky a provádí také pozáruční opravy s výjimkou televizorů, počítačů a telefonů.

Prodej, realizace a servis centrálních vysavačů značek Husky, DuoVac, Globovac, Disan provádí pan Marek Jírovec z Městce Králové. V našem sortimentu naleznete centrální vysavače pro domácnosti, hotely i průmyslové a výrobní společnosti na suché, mokré i kombinované sání. Centrální vysavače jsou a budou nejdokonalejším zařízením pro ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - potřeby na vaření, pečení - potřeby pro úklid, žehlení, sušení - koupelnové doplňky - dekorace a doplňky pro dům a zahradu - domácí spotřebiče - vše pro oslavy. V sortimentu najdete více než 5 000 různých produktů.

Maloobchod, prodej - sortiment pro dům, dílnu, zahradu, domácnost, odpočinek a hry dětí - elektro - domácí potřeby a kuchyňské potřeby - hospodářské a zahradní potřeby - železářství - hračky - papírnictví.

HV ELEKTRO s.r.o. je velkoobchod s elektrospotřebiči a vestavěnými spotřebiči pro domácnost značek AEG, ELECTROLUX, Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool, Baumatic, Candy, Ariston, Liebherr, Mora, Panasonic, LG aj.

Prodej: -drobné elektrické spotřebiče -bílá technika (pračky, ledničky, sporáky, mikrovlnné trouby, vestavěné spotřebiče) -instalační elektromateriál (elektroinstalační) -gufera - klínové řemeny -elektrické plotýnky - topná tělesa do ohřívačů vody -elektrouhlíky - motorové kondenzátory -\'O\' kroužky -segrové pojistky ...

SWJ TRADE, s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, podlahářství, opravu a revize elektrických zařízení a na elektroinstalace.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -automatické pračky, myčky, sušičky -průmyslové sušičky a mandly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -plynové spotřebiče a náhradní díly -sporáky, topidla -plynové kotle -průtokové ohřívače vody -elektrospotřebiče-pračky, myčky, ledničky. Prodej, servis, opravy, montáž: -MORA, Gasex, Destila, FAGOR, Amica, Meva, Pálavan, Karma, GAS, flammen MANN -připojovací materiál. Splátkový ...

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - televizory - videorekordéry - videokamery - domácí kina - DVD - pračky - fotoaparáty.

Prodej: - spotřební elektronika - domácí elektrospotřebiče - fotoaparáty - fotografické potřeby. Služby: - zpracování fotografií - fotokopírování. Servis, oprava: - spotřební elektronika. Montáž: - televizní a satelitní antény s dodáním materiálu.

Oprava, servis, montáž: - plynové sporáky Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - montáž plynových kotlů - zámečnické - klempířské.

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej: - veškerý sortiment elektrospotřebičů - audio a video technika - pračky - chladničky - mrazničky - sporáky - mikrovlnné trouby - vysavače - žehličky.

Maloobchod, prodej: - elektro - domácí elektrospotřebiče, spotřební elektronika - televizory, videokamery - hifi-věže, bezdrátové telefony - audio, video - mobilní telefony - pračky, sporáky, chladničky, ledničky - mikrovlnné trouby, vysavače - holící strojky.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Maloobchod, velkoobchod: - prodej kuchyňských spotřebičů zn. Küppersbusch, Teka, Whirlpool, Bauknecht - odsavače par - dovoz a distribuce značek Airone, Frecan, prodej odsavačů zn.Falmec - prodej dřezů zn. Blanco, Franke, Teka - dovoz a distribuce dynamických židlí zn. aeris - swopper, 3Dee, swoppster, muvman, oyo

Opravy: - elektrické domácí spotřebiče - elektrické nářadí - bytové zařízení.