Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Martin Polák
Provádím kompletní servis vzduchotechnických jednotek. Servis a montáž klimatizačních jednotek plus revize uniku chladiva. Tedy celkový servis VZT + revize PPK. Sídlím v Jihomoravském kraji. Po telefonické dohodě přijedu na místo zakázky.
Vlastimil Svoboda Vzduchotechnika, klimatizace
Firma Vlastimil Svoboda dodává, montuje a také provádí servis vzduchotechnických a klimatizačních zařízení. Dodáváme jak bytová, kancelářská tak i průmyslová zařízení. Sídlíme v obci Nový Dvůr 913, Heřmanův Městec 538 03, okres Chrudim. Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace - rekuperace - produkty pro byty, kanceláře i ...
Oprava, opravy, servis: -chlazení, mrazení -klimatizace, vzduchotechnika.

Klimatizace do domácnosti pro byty, rodinné domy, rekreační objekty, bytové domy. Klimatizace s vyšším výkonem pro obchody, hotely, školy Klimatizace pro nepřetržitý provoz do administrativní budovy, skladu, průmsslové haly, serverovny apod. Tepelná čerpadla - vzduch-vzduch, vzduch-voda, voda-voda, země-voda. Vzduchotechnika do ...

Dodavatel technických zařízení budov - TZB: Zdravotechnické instalace Vytápění. Plynoinstalace Klimatizace. Servis tepelných zařízení a klimatizačních jednotek. Vzdálená správa zařízení. Čištění topných systémů. Rekonstrukce koupelen

Dodávka, montáž: - alarmy - plynové kotle - elektro kotle - rekuperační jednotky.

Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Dolní Město Předně se zabýváme výrobou vzduchotechnického zařízení, které splňuje veškeré technické parametry. Specializujeme se na výrobu vzduchotechnického potrubí z černého i pozinkovaného plechu, kruhové i čtyřhranné, skupiny I., II., III. Dále zajistíme výrobu ALP potrubí, které má vynikající těsnost a ...

Společnost ARCTIS Čeleda, s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizačních technologií všech typů. Klimatizace a tepelná čerpadla: Montáž a servis klimatizačních technologií všech typů. Obchodní zastoupení, prodej a servis značek ACOND, TOSHIBA, MIDEA, SINCLAIR, PANASONIC, DAIKIN. Živnostenské chlazení: Dodávky, montáže a ...

AIRBORNE s.r.o. dodává vzduchotechniku a klimatizace na klíč pro moderní, ale historické budovy. Servis a instalace realizujeme v rámci celé České republiky.

Prodej, servis, opravy, leasing a půjčovna: elektrické nářadí, Aku nářadí, Audio-video, čistící technika, dílenské nářadí, elektrocentrály, elektronářadí, diamantovénástroje, GOLA sady, hydraulika, klimatizační jednotky, manipulační technika, měřící technika, tvářecí stroje, obráběcí stroje, řetězové pily, pila, stavební nářadí, ...

Výroba, dodávka, montáže, projektování: -tepelná čerpadla -klimatizace -vzduchotechnika. Výroba, montáže, revize: -rozvaděče nízkého napětí (NN). Práce: -elektromontáže, elektroinstalace - slaboproud.

Prodej a servis chladicí techniky. Oprava, servis, montáž: -elektrická zařízení -chladící zařízení, technika -bílá technika -chladničky, mrazničky, ledničky, m razáky. Klimatizace- průmyslové, domovní, autoklimatizace.

Výroba, kompletní dodávka, montáž: Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis i pozáruční: -vzduchotechnika, klimatizace: -ventilátory: -malé axiální -axiální na stěnu a do potrubí -diagonální do potrubí -radiální potrubní -nástřešní -centrální větrací boxy -dveřní clony -vzduchotechnická potrubí ...

Společnost Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. jsou největšími výrobci ohřívačů teplé vody v České republice, náš výrobní program zahrnuje ohřívače v provedení svislém, vodorovném, stacionárním, elektrickém i kombinovaném. Dále nabízíme akumulační nádrže, klimatizační jednotky a švédská tepelná čerpadla NIBE.

-Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba strojů a zařízení -Ubytovací služby -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce

Společnost KlimTech CZ s.r.o. se zabývá klimatizací a vzduchotechnikou.

Společnost TEMEX, spol. s r. o.zajišťuje: - průmyslová automatizace - klimatizace, vzduchotechnika. Vývoj, výroba: - jednoúčelové stroje - montážní linky pro automobilový průmysl - dopravníkové systémy.

Prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky. Elektromontážní práce.

MartroniX, s.r.o. se specializuje na průmyslovou automatizaci, zejména v oblasti energetiky a farmaceutického průmyslu. Firma se zaměřuje na návrh, implementaci a správu automatizačních systémů, včetně energeticky úsporných řešení, řízení vodních systémů ve farmaceutickém průmyslu a systémů měření a regulace.

ThermalKar s.r.o. se specializuje na instalaci a servis tepelných čerpadel a klimatizací, nerezových nádrží a podlahového vytápění.

GS-Tech Kálal s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis tepelných čerpadel, solárních systémů a klimatizací.

Velkoobchod, dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - vzduchotechnické příslušenství - dveřní clony - ventilátory - potrubní elementy - kruhové potrubí a tvarovky.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

TEPLO - CHLAD s.r.o. zajišťuje prodej, montáž klimatizace, teplených čerpadel, rekuperace.