Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Prodej, servis, instalace: - chladící zařízení.

Výroba, montáž, instalace, servis: - vzduchotechnika. Instalace MaR.

Výroba elektroniky: - osazování SMD - montáže OEM - vlastní výroba zesilovačů - hudební, autobusové - napájecích zdrojů - Visuality Multimedia - LCD s integrovaným PC - ozvučovacích souprav 24V. Kovovýroba: - přesné zpracování plechů CNC technologií - řezání laserem - vysekávání, děrování, ohýbání, ohraňování, svařování - ...

Výroba, instalace, prodej, oprava, servis: -vzduchotechnické a klimatizační zařízení -vzduchotechnika -klimatizace -klimatizační technika.

Nákup a prodej: - tvářecí stroje - obráběcí stroje - stroje na plasty - vzduchotechnika.

Prodej, servis, opravy, leasing a půjčovna: elektrické nářadí, Aku nářadí, Audio-video, čistící technika, dílenské nářadí, elektrocentrály, elektronářadí, diamantovénástroje, GOLA sady, hydraulika, klimatizační jednotky, manipulační technika, měřící technika, tvářecí stroje, obráběcí stroje, řetězové pily, pila, stavební nářadí, ...

Nefunguje chladicí zařízení? Potřebujete odstranit závadu na Vašem mrazáku nebo chladicím boxu? Hledáte profesionálního opraváře chladniček a mrazniček? Specialista na chladicí zařízení - firma Jaroslava Hamerníka, je pro Vás to pravé! Nabízíme kompletní služby v oblasti oprav různých chladicích zařízení a servis klimatizačních zařízení. ...

E-shop s podporou kamenné prodejny v Libochovicích specializovaný na ventilátory, svítidla a led žárovky, větrací mřížky, elektro materiál, elektro. Nabízíme totožné ceny na naší kamenné prodejně jako uvádíme v našem e-shopu.

Prodej: - krbová kamna - krbové vložky - klimatizace - tepelná čerpadla - odvlhčovače - solární panely.

Montáž, servis a revize: -průmyslová vzduchotechnika -revize požárních klapek.

Prodej, oprava, servis: -úklidová čistící technika NILFISK -klimatizační technika BÖSCH -veškeré systémy pro suché, vlhké a mokré čištění -ekologické chemické čisticí prostředky. Čištění, úklid hal.

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Dodávky vzduchotechniky a klimatizace na klíč: - Split-systémy - engeneering - projekt - dodávka - montáž

Prodej, projekce, montáž a servis po celé České republice (ČR): - Průmyslové a zemědělské chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace - opravy autoklimatizací - tepelná čerpadla - vzduchotechnika, rekuperace.

Prodej, servis a montáže: - klimatizace - chladící technika.

Naše služby: - poradenská a projekční činnost v oboru průmyslového odsávání - prodej sací zařízení.

Firma Ladislav Šraga se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Dále zabezpečujeme opravy ledniček a mrazniček. Zakázky přijímáme dohodou. Naším cílem je poskytovat kompletní profesionální služby. Odborné práce pro klimatizace a chlazení provádíme vlastními zaměstnanci. Přesvědčte se o kvalitě poskytovaných služeb a kontaktujte nás!

DANEX Dřevařské technologie: -technologické linky -vzduchotechnika -vybírací zařízení -ocelové konstrukce-haly -jednoúčelové stroje -dřevařský průmysl -přibližovací tratě -strojní obrábění rotačních dílů

Služby: -ekologie ovzduší -průmyslová vzduchotechnika a klimatizace se zaměřením na fitrování nečistot z ovduší.

kompletní dodávka a montáž: -průmyslového chlazení -stavba chladících a mrazících boxů -chlazení kapalin -monitorování chladících prostor přes síť či modul GSM -záznamníky teplot -servis autoklimatizací -technologie sušáren dřeva -dodávky gastrozařízení -tepelná čerpadla -klimatizace.

Projekce, dodávka, montáž: -klimatizace, větrání, odprašování -filtrace.

Klimatizace: - autorizovaný prodejce a servisní zastoupení klimatizačních zařízení LG.

-Projektování tzb-vzduchotechnika,klimatizace