Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Kompletní sortiment vzduchotechniky a ventilace pro maloodběratele i velkoodběratele. Nabídka vzduchotechniky pro kanceláře, domácnosti, dílny, stavební firmy, průmyslové provozy, restaurace a jiné náročné provozy. Dodáváme vzduchotechniku pro přesné měření a regulaci vzduchu. Nakupte si nejlepší vzduchotechniku a příslušenství vzduchotechniky od ...

Prodej: - chladničky, mrazničky -elektrické sporáky - automatické pračky - mikrovlnné trouby - myčky nádobí - televizory - na zakoupené v prodejně - servis. Servis, opravy: - chladničky, mrazničky. Likvidace nefunkčních chladniček s freonovou náplní. Prodej, montáž: - klimatizace.

Servis, oprava: -chladicích a vzduchotechnických zařízení.

Prodej zahradní techniky a nářadí. - motorové pily - elektrické pily - sekačky - zahradní traktůrky - křovinořezy - svářecí technika - míchačky - elektrocentrály - plotostřihy - zahradní nářadí - sněhové frézy - žebříky, schůdky, plošiny - kompresory - bazénová chemie - infrasauny - zahradní houpačky - hračky - ...

PROJEKCE: - regulace a měření LANDIS & STAEFA, HONEYWELL REGULAČNÍ SYSTÉMY LANDIS & STAEFA a ZPA EKOREGULA: - projekce - dodávka - servis - školení a poradenství PRODEJ: - servopohony - čidla - další komponenty pro regulaci vytápění - výrobky LANDIS & STAEFA a HONEYWELL ( vodní program ), autorizovaný distributor ( včetně servisu ...

Prodej materiálu a zařízení týkajících se chlazení a klimatizací. Prodej energeticky úsporných a ekologických systémů vytápění – tepelných čerpadel. Prodej zdravotní techniky ve spolupráci se společností Entermed, výrobcem zdravotní techniky z Holandska.

Prodej, servis, montáž: - chladící, klimatizační technika - chladicí a mrazicí boxy, pulty, vitíny - klimatizace - tepelná čerpadla. Znalecké posudky v oboru: - ceny a odhady chladicí techniky a klimatizace.

VZDUCHOTECHNIKA: -odsávání a filtrace vzduchu -vzduchové filtry elektrostatické, mechanické, sorpční -laminární jednotky pro čisté prostory -řezací stoly s odsávacím zařízením (laser, plazma, autogen) -odvlhčování a zvlhčování vzduchu -příslušenství a náhradní díly oboru filtrace vzduchu KLIMATIZACE: -chlazení a ohřev vzduchu

Kompletní dodávka klimatizace a vzduchotechnických celků včetně: -projektové dokumentace -montáže zařízení -uvedení do provozu -zregulování systému a servisu -instalace -opravy -údržba klimatizačního zařízení -klimatizačních zařízení -servis do 24 hodin celého dodávaného zařízení i pravidelná údržba -záruka 3 roky při ...

Montáž, servis: - lednice a klimatizace - chladící technika

Elektroinstalace: - slaboproud - hromosvody - EZS - revize. Podlahové vytápění. Dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - konstrukční systémy - videotelefony - domácí telefony.

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Výroba, prodej: -vysokotlaké a středotlaké radiální ventilátory -mazací agregáty -příslušenství ventilátorů -klapky, kompenzátory.

Generální zastoupení pro ČR a SR FRIVENT. Prodej, servis, poradenství: -vzduchotechnická zařízení -větrání, vytápění, chlazení, klimatizace -odvlhčování bazénových hal.

Dodávka a montáž: - vzduchotechnické zařízení - technologie, svařovny, pálící centra. Revize, montáž a opravy: - protipožární klapky - chladící a klimatizační zařízení. Výroba a prodej: - tvarovky pro vzduchovody. Realizace staveb: - střešní systémy - hydroizolace.

Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Výroba, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací..

Dodávka, montáž, oprava, servis: - chladící a klimatizační zařízení. Prodej, maloobchod: - klimatizace - mobilní, okenní, splitová. Návrh a nezávazná nabídka zdarma.

Výroba a opravy: -průmyslová chladicí zařízení -vzduchotechnická zařízení.

PROVÁDÍ: - klempířské práce - vložkování komínů VÝROBA: - vzduchotechnika MONTÁŽ: - vzduchotechnika

Dodávka a servis klimatizací a chladících zařízení.