Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Naše společnost má dlouholeté zkušenosti v oblasti vzduchotechniky. Jsme výhradním zástupcem výrobce MENERGA GmbH a provádíme dodávky, montáž a servis VZT jednotek. Kromě kompletní dodávky VZT zajišťujeme jejich zprovoznění a následný servis. Naše zařízené jsou vhodná pro aquaparky, kryté bazény, hotely, divadla i kanceláře.
MENERGA CZECH+, spol. s r.o. - vzduchotechnická zařízení
Servis a prodej: -chladicí zařízení. Montáž a opravy: -klimatizace, doplňování autoklimatizací, revize těsnosti podle vyhlášky.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace Měření fyzikálních veličin: - průtočného množství vzduchu - hlučnosti - teplot

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Chladírenská a klimatizační technika.

Prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení. Nabídka tepelných značek sanyo.

Výroba, oprava, servis: -AGROKLIMA - řídící systémy: -ventilace, vzduchotechnika -topení v zemědělských objektech -zvlhčování vzduchu -Skleníková automatizace.

Prodej, dodávka, montáž: -kompresory -kompresory vysokotlaké a šroubové Ingersoll-Rand, Schneider, Atlas Copco, Kaeser -kompresorové stanice na klíč -průmyslové chlazení -vytápění -záruční a pozáruční servis kompresorů.

Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Vzduchotechnika. Klimatizační technika.

Prodej, montaže a servis: - chladící, klimatizační a výčepní zařízení. Instalace a dodávky: - chladící vitríny a pulty. - chladící a mrazící boxy.

Dodávky systémů vzduchotechniky a klimatizace. Projektové dokumentace vzduchotechniky všech stupňů. Posouzení stávajících systémů, konzultace. Servisní služby, údržba a opravy vzduchotechnických zařízení. Výroba potrubí z pozinkovaného plechu a ALP. Výroba tlumičů hluku, protidešťových žaluzií a podobných klempířských výrobků. Doprava našich ...

Prodej, servis, montáž: -chladící zařízení, sporáky, myčky -autoklimatizace -klimatizační jednotky -chladící zařízení do obchodů a restaurací -tepelná čerpadla.

Výroba, prodej, servis: - dmychadla - filtrace - náhradní díly - příslušenství. Prodej: - ručně tkané koberce. Barvení oděvů.

Výroba, prodej: -klimatizace, vzduchotechnika: -klimatizační jednotky -radiální ventilátory -průmyslové výměníky

Maloobchod, servis, opravy: -transportní chlazení, klimatizace a nezávislé topení.

Ukončena činnost. Vzduchotechnika, klimatizace: - Daikin, Chunlan, Samsung, Viessman - dodávka - montáž.

Oprava, servis, montáž: -vzduchotechnika KOVONA Karviná -klimatizace TOSHIBA. Revize: -tlakové nádoby FLAMCO.

Prodej: - elektromateriál - svítidla - světelné zdroje - ventilátory - vzduchotechnika.

Velkoobchod, prodej: - větrací systémy s i bez rekuperace tepla ALDES - centrální vysávací systémy ALDES AXPIR - infrasauny Hyundai - domácí a malé průmyslové vysavače AQUA VAC* - švédské silikonové těsnění EUROSTRIP - horizontální a vertikální žaluzie v mnoha barvách i do plastových oken - okenní a dveřní sítě proti hmyzu.

Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.

Výroba, prodej, obchodní a technické podklady, konkrétní studie i poradenství, záruční a pozáruční servis: -výrobky PALMOS -plynové, teplovzdušné agregáty.

Vzduchotechnika - dodávka klimatizačních a větracích systémů - tepelných čerpadel - odvlhčovačů - vzduchových clon a vysoušečů rukou