Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Stavba, prodej: - kamna krbová - kamna krbová kachlová - krbové vložky - kotle - sporáky - zahradní krby - montáž vzduchotechniky.

Výstavba krbového vytápění v domácnostech, venkovní krby: - kámen, římsy, mřížky, příslušenství pro kamnáře, venkovní krby. Prodej: - krby.

Prodej krbů, krbových kompletů, vložek a příslušenství. Stavební a obchodní společnost: - generální dodávky staveb - výstavba rodinných domů - rekonstrukce a opravy - výstavbu občanských staveb - výstavbu průmyslových objektů.

Stavby a rekonstrukce na klíč: -půdní vestavby -veškeré zednické práce -obklady a dlažby -montáž sádrokartonu -zateplování fasád -podlahářské práce -montáž centrálních vysavačů -stavby krbů -pokrývačské práce.

Výstavba, prodej: - historická kamna - kachlová kamna - krby.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Prodej: - krbová kamna - plynová kamna - krbové vložky - bio krby. Prodáváme kamna značek Lotus, Messina, Koppe, Attika, Nordpeis, kouřovody a komíny Jeremias.

Prodej, e-shop: - kotle - kamna - krby - radiátory - tepelná čerpadla.

VODA-TOPENÍ-PLYN Kompletní instalatérské práce: - Montáže domovních rozvodů vody - kanalizace, topení a plynu - Navazující montáže zařizovacích předmětů - boilerů, radiatorů, kotlů a krbových kamen. Včetně oprav. - Dále montáže průmyslových rozvodů plynu, vzduchu, páry a kondenzátů, vyměníkových stanic. - Pomoc s ...

Firma Zahradní krby Věříš je specialistou v oblasti zahradních doplňků, krbů, udíren ale hlavně grilů. Již 14 let na trhu. Nejlepší kvalita, příjemný design, snadný provoz, dlouhá životnost

Zabýváme se stavbou vnitřních i zahradních krbů a prodejem krbových vložek. Máme zkušenosti v celé oblasti stavby krbů, a proto Vám může nabídnout jak renovační služby, tak kompletní výrobu na klíč.

Nabízím cenově přijatelnou a kvalitní obestavbu krbu. stavbu krbu a krbových kamen. Stavím vnitřní, venkovní, zahradní, krbová kamna i udírny. Do domu a bytu nabízíme litinové krbové vložky akamna různých výrobců- přední otevírání, moderní krby, rohové vložky. Obestavba z izolantú a akumulačních materialú, moderní krbová kamna s kamennými obklady ...

Prodej: - kachlová a krbová kamna - krbové vložky - elektrokotle - teplovzdušná kamna - teplovzdušné výměníky - kouřovody - ekobrikety.

Kamnářství, výroba: - kachlová kamna, krby, sporáky, pece - výroba keramiky - výroba kachloví ručně formovaného a litého - stavba kachlových kamen, krbů - stavba sporáků a pecí - zednické prace

Prodej, servis: - litinové kotle - ocelové kotle - krby na tuhá paliva.

Dovoz krbových litinových ohnišť a vložek Laudel, Invicta, Fonderie du Der, ocelových ohnišť s vysoce kvalitní šamotovou spalovací komorou AXIS, krbových litinových kamen Franco Belge a Invicta, krbové obložení z přírodního kamene Fabrilor, dekorativních a technických doplňků ke krbům DMO a AEROVAL.

Výroba a prodej komínových systémů, stavba krbů na zakázku. .

Zateplování, prodej, montáž: tepelná a zvuková izolace CLIMATIZER PLUS -zateplování budov fasádními systémy: -Stomix, Terranova, Styroblok, Vinil siding -montáž sádrokartonů-půdní vestavby -návrh, výstavba teplovzdušných krbů

Výroba, prodej: -zahradní krby -venkovní grily -udírny -krbové doplňky -zahradní nábytek -lavičky, parkové lavičky, betonové lavičky -odpadkové koše, koše, betonové koše -vázy -stojany na kola -městský mobiliář.

MetalPlastForm CZ Výstavba a rakonstrukce komunikací - pokládka vnitřních a venkovních dlažeb, běžná stavební činnost a speciální stavební práce, stavby z kamene, stavby krbů a obezdívání krbových vložek, výroba a prodej plastových a celokovových forem pro stavební výrobu - prodej stavební chemie.

Montáž: - sádrokarton - minerální podhledy. Rekonstrukce: - půdní vestavby - rodinné domy, byty. Stavba: - ploty - krby. Pokládka: - zámková dlažba. Kovovýroba, montáž: - vrata - brány, branky - mříže. Práce: - sádrokartonářské - zednické - dlaždičské - stavebně zámečnické.

Maloobchod, e-shop: - biokrby - doplňky - kominické potřeby - krbová kamna - krbové vložky - stavební materiál.

Prodej a montáž: - topeniště, krby, krbové vložky.