Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Prodej, montáž: - krby - komíny - příslušenství ke krbům - biopalivo.

Oprava a instalace: -domácí elektrospotřebiče, chladničky, mrazáky, -bojlery, akumulační kamna.

Obkladačské práce všeho druhu. Stavba a rekonstrukce: - koupelny - krby. Sádrokartónářské práce.

Renovace, výkup a prodej: -americká kamna -kompletní renovaci amerických kamen s uvedením do původního a plně funkčního stavu -odkoupení i nefunkčních, silně poškozených amerických kamen -prodej plně funkčních zrenovovaných amerických kamen -prodej náhradních dílů k americkým kamnům, rošty, koše, ozdoby a jiné -prodej příslušenství k ...

Provedeme realizaci krbu dle Vašeho přání s ohledem na technické možnosti. Cílem naší firmy je dokonalá a profesionální práce při realizaci krbu ve Vašem domě či bytu.

Projekce, realizace, oprava, servis: -sauny, infrasauny, infrakabiny -saunové domky -parní kabiny -bazény vnitřní, venkovní -zakrytí bazénů - mobilní -vířivé vany s vlastní filtrací (whirlpool) -zahradní domky -krbové vložky

Železářství Paxa Olomouc. Maloobchod, prodej: -elektrické ruční nářadí Narex, Makita, Skil -ruční nářadí a nástroje Tona, Zbirovia, Narex, Ajax, Pilana -kamna, teplovodní kotle, krby, kouřovina -hospodářské potřeby-hrábě, lopaty, rýče -koupelnové doplňky-zrcadla, madla, mýdlenky, sady -sanitární keramika-vany, vaničky ...

BITUMIZOL Olomouc Dovoz,velkoobchod,maloobchod produktů řecké firmy Bitoumina a.s. (výrobci bitumenových produktů,které mají široké uplatnění při izolaci staveb a výstavbě a opravách komunikací) Bituminové izolační produkty: -krycí emulze -izolační krycí materiály -elastické překrytí -výplňové materiály -oxidovaný ...

Prodej: -krbová kamna -krbové vložky -komíny -stavby krbů -stavby sporáků a kachlových kamen - opravy sporáků a kamen -příslušenství.

Návrhy, stavba: - krby - kachlová kamna - pece - komínové systémy - prodej krbové vložky

Prodej, montáž, servis: - kamna a kotle na kukuřici GREENHEAT používané k vytápění bytů, chat, chalup, rodinných domů, hal, dílen, skladů atd.

Elektroinstalační práce. Montáž, oprava, revize: - elektrické zařízení. Oprava, servis: - akumulační kamna EMKOCZ.

Provádíme: - kontroly a čištění komínů - revize komínů, vložkování komínů, opravy komínů - stavba krbů a kamen. Prodej kamnářských a kominických potřeb.

Výroba, prodej: - nábytek. Prodej, montáž: - elektrické krby.

Kamnářství.: - provádíme stavby kachlových kamen, sporáků a krbů.

Výroba: - kachle - kachlových kamen a krbů - sportovních potřeb

Stavební činnost, firma: -výstavba a rekonstrukce rodinné domy na klíč -fasády -terasy -obklady -dlažby -vnitřní i vnější: krby, udírny.

Výroba, prodej, servis, oprava: -ekologická úsporná kamna na dřevo.

Návrhy, projekty, výroba a montáže krbů, kamen, teplovodních krbů, teplovzdušných krbů, sálavých krbů, akumulačních krbů, kachlových kamen, zahradních krbů, grilů atd. Stavba krbů a kamen včetně teplovzdušných rozvodů.

Prodej, velkoobchod. Francouzské krby: - kamenné krbové sestavy od předních francouzských firem RENÉ BRISACH a CHAZELLES - od supermoderních až po rustikální, z cca 20 druhů materiálů (provensálské vápence bílé i žluté, štípané mramory atd.) - krby na zakázku. Mramorové krby od španělské firmy ARRIAGA: - fasádní celomramorové krby ...

Poskytujeme stavbu atypických teplovzdušných krbů včetně krbových vložek i příslušenství. Krby: - elektrické krby - krbová kamna - krbové vložky - krbové nářadí.

Maloobchod, prodej: - teplovzdušné krby, kachlová kamna.

Vývoj, výroba, prodej: - saunové kamna - saunové kabiny - sauny - finská, bio, vulkán, ruská baňa, kelo, erd - ochlazovací kádě.