Hradil Pavel

Pro teplovzdušné vytápění je vhodné použít kamna či krb. Výroba, prodej a montáž krbových vložek, kachlových kamen, elektrických krbů, bio krbů, otevřených krbů či krbového nářadí, plechů pod kamna a paravánů je vždy pod vedením zkušených odborníků.

Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Poskytujeme mnohaletou tradici, zkušenosti a spolehlivost v prodeji sortimentu krbových, kachlových, litinových kamen, krbů, krbových vložek, kouřovodů a veškerého příslušenství a materiálu i pro kamnáře - grenaisolové desky, hafťák, lepidla, teplovzdušné rozvody atd .Samozřejmostí je i odborné poradenství a instalace.
Dobrá kamna - specialisté na krbová, kachlová a jiná kamna
Kamnářství, kamnář. Návrhy, konzultace, realizace, stavba, opravy, prodej: - teplovzdušné krby - kachlová kamna - sporáky - zahradní krby (mohou být kombinovány také s udírnami) - pece na pizzu - pece na pečení chleba - keramické vypalovací pece.

Kamnářství. Zednictví. Projektová činnost ve výstavbě. Ubytovací služby.

ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: -výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: -čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým -provedení: -litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot -vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody -krby, automatické dveře -prodej ...