K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Koupelny Spěvák. Maloobchod, velkoobchod, e-shop: -sprchové kouty, vany. -sanitární technika. -obklady, dlažby. -koupelový nábytek. -koupelnové doplňky. Služby, práce: -rekonstrukce koupelen. -grafické návrhy koupelen.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - skříně

Stolařské a truhlářské práce: -kuchyňské linky a jídelny -vstupní haly a botníky -vestavěné skříně a úložné prostory -ložnice a obývací pokoje -komerční prostory a kancelářský nábytek -schodiště, zábradlí a žebříky -pergoly, přístřešky a garážové stání -zahradní nábytek a dětská hřiště -atypická výroba.

Služby: -zakázková výroba -vyrábíme na míru podle požadavků zákazníka nebo podle výkresové dokumentace architekta. Kuchyně - vypracování návrhu, kalkulaci, dopravu i montáž přímo na místě. Vestavěné skříně-v neomezených šířkách, výškách i hloubkách, přesně podle požadavku zákazníka (i doplňky tzv. drátěného programu, různé šatní tyče či ...

Prodej: - nábytek YASK Výroba nábytek na míru. Showroom Na Maninách 29 170 00 Praha 7

Nábytek na míru : - ordinace, čekárny - kuchyně, vestavné skříně - obývací stěny, koupelnový nábytek - interiérové dveře - schody, schodiště, stoly, - ložnice, kanceláře Truhlářská výroba. Zakázkové truhlářství. Návrh - realizace - montáž.

Výroba nábytku. Dodávka a pokládka masivních dubových podlah.

Zabýváme se internetovým prodejem italského designového nábytku. V naší nabídce mimo jiné najdete designové židle, barové židle, luxusní křesla a moderní stoly.

Truhlářství: - nábytek - kuchyňské linky - postele - stoly - pergoly.

Zakázkové truhlářství, výrobky dle Vašich návrhů.

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ INTERIÉRU V MODERNÍM I STYLOVÉM DESIGNU - kuchyně - nábytek - dveře - podlahy - sedací soupravy - zakázková výroba - prodej řeziva

Výroba kancelářských židlí a křesel.

Výroba, prodej: -kancelářské židle, křesla. Antares a.s. - sídlo Národní třída 43 110 00 Praha 1

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně, atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

Internetový obchod, e-shop: - lustry, lampy - designová svítidla - čalouněný nábytek (židle, křesla, sofa...).

Vybavení interiérů realizujeme od návrhu architekta až po dokončení. Zařizujeme na klíč například: - interiéry hotelů - restaurací - penzionů - obchodů - rodinných vil.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - komerční prostory. Truhlářské práce.

Nabízíme prodej i výkup rustikálního a holandského nábytku.V naší nabídce najdete starožitnosti i úplně nový nábytek. Vybrat si můžete z různého nábytku,  sedacích souprav-kožených i látkových, obývacích stěn, skříněk, komod, stolů, stolků, židlí, jídelních souprav, ložnic a mnoho dalšího. V naší nabídce najdete i kusové koberce. Zajistíme výkup ...

Služby, truhlářské práce: -palandy, patrové postele -dětské postýlky a ohrádky-materiál:modřín -dvoulůžka -jednolůžka -židle, stoly -úložné prostory -noční stolky. Služby seniorům: -zvýšená lehací plocha o 5, 10, 15 cm -zvýšení lehací plochy bez navýšení ceny -u každé zakázky atipický rozměr. Výroba: -borovice, ...

Výroba: - interiérové vybavení - nábytek - kuchyně - celodřevěné podlahy - dveře, schody

Prodej, e-shop - kancelářské židle - židle k psacímu stolu - psací stoly - výškově nastavitelné stoly - LED lampy.

Vyberte si to nejlepší pro Váš zdravý a spokojený spánek. Matrace, rošty, postele a povlečení si u nás vybere každý, kdo hledá kvalitu za dobro cenu. Mějte s námi na růžích ustláno.