K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně.

Návrhy interiérů, realizace interiérů, návrhy a realizace interiérů, design interiérů, bytový architekt, design interiéru a nábytku, návrhář interiéru. Maloobchod, velkoobchod: -domácí spotřebiče, osvětlení, sedací nábytek, grafické služby.

Výroba, prodej: - sedací soupravy, sedačky - pohovky - postele

Koupelnové studio: - 3D návrhy koupelen - technické i designové poradenství - realizace koupelen. Prodej: - sanitární zboží - koupelnový nábytek - obklady a dlažby.

-kuchyně -interiérový nábytek -sedací soupravy.

Truhlářství. Výroba, montáž a návrhy nábytku - kuchyně - ložnice - vestavné skříně - dětské pokoje.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba - dveře, okna, zárubně - postele - vestavné skříně. Pokládka a renovace dřevěných podlah - podlahářské práce.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně.

Čalounictví: - čalounické práce - výroba matrací - výroba čalouněných dveří a stěn s tepelnou a zvukovou izolací - čalounění starožitného i novodobého nábytku - čalounění sedacích souprav - autočalounictví.

Truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - špaletová okna - interiérové dveře

Služby: - vybavení interiétů administrativních objektů - doprava a montáž vybavení - opravy a servis nábytku.

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - dřevěná schodiště - terasy, pergoly - zahradní nábytek - dveře Prodej: - palivové dřevo, dříví

Internetový prodej nábytku, kuchyňského vybavení a bytových doplňků. Nabízíme moderní designový nábytek do obývacích pokojů, ložnic, pracoven, dětských pokojů.

Služby: - návrhy a realizace interiérů - truhlářské práce - nábytek na míru - kuchyňský nábytek - podlahářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů. Showroom / kancelář LUXRA Smetanovo nábřeží 14/327 110 00 Praha 1 – Staré Město

Činnost: - návrhy a realizace kuchyní značky Gorenje - kuchyňské studio. Starostrašnická 2377/32 10000 Praha - Strašnice

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Designové studio: - designerské služby - návrhy a realizace interiérů - truhlářská výroba - nábytek na míru.

Velkoobchod, maloobchod: - zdravotní a sanitární keramika - koupelnový nábytek a doplňky - vodovodní baterie - vany a sprchové kouty - obklady a dlažby.

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Služby: - zpracování umělého - akrylátového kamene - výroba zakázkového nábytku

Návrhy a realizace interiérů, prodej obkladů, dlažeb, sanitární keramiky, sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnového nábytku a doplňků. Nabízíme kompletní servis od návrhu po realizaci.

Studio zdravého spánku. Prodej, montáž, dovoz: -nábytek -sedací soupravy -obýbací stěny -studio zdravého spaní -rozkládací válendy.