K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářství. Výroba - nábytek na míru.

Dům levného nábytku. Prodej, bazar - rustikální nábytek - masivní nábytek - holandský nábytek.

Zastoupení KORYNA. Zakázková výroba, prodej: - kuchyňské linky, kuchyně na zakázku. Prodej: - kuchyňské doplňky. Počítačové návrhy v 3D. Montáže vestavěných spotřebičů. Doprava zboží.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně Řemesla, práce: - zedník, zednické - sádrokartonářské

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Truhlářství, výroba: - dveře - okna - schody - kuchyně

Truhlářství Jiří Mach Nabídka sortimentu: - nábytek do interiérů a exteriérů - schodiště - schody - pergoly - altány - zábradlí - balkony - ploty - vrata - přístřešky - zahradní domky - sauny - doplňky ze dřeva.

Truhlářství, výroba: - dveře - okna - kuchyně - postele - skříně

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Výroba resinových modelů letadel. Výroba na zakázku - dřevěný nábytek na míru, uzamykatelné vitríny a skříňky. Laserové řezání a gravírování do dřevěných materiálů, překližky, plastu, skla, zrcadel a kůže a pískování do skla.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - šatny, komody - postele - kancelářský nábytek

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Bytoservis Maloobchod, prodej: - nábytek - drátěný program - lamelové dveře - soustružené garnýže - bytové doplňky. Komplexní vybavení interiéru na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Specializujeme se na prodej softshellových a funkčních oděvů pro děti i dospělé. Naleznete u nás značky Fantom, Lasting, VoXX, Adler. Nabízíme rovněž dětské oděvy značky Mayoral, rostoucí židličky a stoly Jitro, dřevěné vláčky Maxim. Nově v našem sortimentu naleznete zdravotní obuv zn. Santé a obuv zn. Keen.

V březnu 2010 otevřela Forma Ideale svou pobočku i v Praze, v České republice. Svým zákazníkům nabízí prostřednictvím své značkové prodejny, ale zejména pak prostřednictvím sítě partnerských prodejen, kvalitní a jednoduché řešení pro zařízení bytu či rodinného domu za velmi příznivých cenových relací.

E-shop, bazar, komisní prodej - nábytek - postele - skříně - elektrospotřebiče - chovatelské a rybářské potřeby.

Vybavení interiérů kanceláří, škol, nemocnic, bytů - školní a kancelářský nábytek - bytový a domovní interiér. Výstavba dřevostaveb.

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně (lamino, masiv, dýhované desky), atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

V nabídce naší firmy jsou veškeré služby v oblasti bytových interiérů, počínaje PC projektem, zaměřením, zpracováním dokumentace, výrobou a montáží konče. Spolupracujeme s několika studii, kterým dodáváme kuchyňské linky, upravujeme atypické prvky a zajišťujeme montáže.

Výroba kuchyňských linek, opravy a výměna jejich částí. Výroba, montáž: - kuchyně - nábytek.

Zakázková výroba a montáž nábytku pro soukromé a komerční interiéry. Kuchyňské linky, pracovní a jídelní stoly, obývací pokoje, pracovny, ložnice, šatny a skříně, interiérové dveře a obložení, kancelářský nábytek. Dýhování.