K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Velkoobchod a internetový prodej s ratanovým nábytkem.

Zajišťujeme kompletní paletový servis jak pro jednotlivce tak pro velké společnosti. Vykupujeme všechny druhy palet. Vyrábíme především atypické palety, bedny, víka. Jsme první výrobce paletového nábytku v ČR.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - kancelářský nábytek - komerční nábytek - bytové doplňky - sedací nábytek - osvětlení.

Prodej: - nábytek - kuchyně - ložnice - sedačky - kancelářský nábytek

Pila, pilařská výroba. Výroba, montáž: - altány, pergoly - roubené chaty, chalupy, domky - nábytek na míru - dveře, schody

Práce: -truhlářské -podlahářské Výroba: -nábytek na míru.

Prodej kuchyňského vybavení, výhradní zastoupení - kuchyňské dřezy nerezové, dřezové baterie - drtiče - systémy odpadkových košů, sortérů.

Truhlářství. Zakázková výroba - nábytek z masivu.

Prodej, eshop: - český značkový nábytek z masivu - patrové a rozkládací postele - jednolůžka a dvoulůžka - noční stolky - police - komody - celomasivní skříně - prádelníky - psací stoly - matrace.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - nábytek - dveře - podlahy.

Truhlářství, truhlářské práce, výroba, dodávka, montáž: - oken (okna, okno) i euro (eurookna) - dveře, schodiště - kuchyně, kuchyňský nábytek - interiérový nábytek pro nebytové i bytové prostory - vestavěné skříně.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.

Truhlářské práce, výroba: - kuchyně na míru - nábytek na zakázku Rekonstrukce bytových jader.

Bazar, výkup: - nábytek Penzion u Krtka Mánesova 990/18

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek

Internetový obchod, e-shop: - nábytek - stoly, židle - ložnice - šatní skříně

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.