K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Klientský servis Sapeva s.r.o. Praha – bytové studio Praha nabízí dveře Sapeli, dodávky interiérů, vybavení pro interiéry. Bytové studio Klientský servis Sapeva s.r.o. Praha zajišťuje komplexní dodávky interiérů bytů a domů. Působíme v regionu Praha a okolí. Z pozice certifikovaného prodejce nabízíme dveře a zárubně Sapeli. Nenabízíme jen dveře ...

Čalounictví: - veškeré čalounické práce, včetně oprav - dveře, vestavěné skříně. Výroba, opravy, prodej: - čalouněný nábytek - sedací soupravy - manželské postele, dvoulůžka, válendy i s úložným prostorem - zdravotní pružinové matrace - dětské matrace - taburetky - židle - křesla, ušáky - starožitný ...

NÁBYTEK WOODHOUSE Maloobchod: -stylový italský nábytek -ratanový nábytek -český nábytek -sedací soupravy -bytový program -postele -rošty -matrace -skříně -komody -obrazy -stoly, židle -předsíňové skříně -taburety.

Prodej, montáž: - dveře, zárubně - vestavěné skříně.

Truhlářské práce, výroba včetně montáže: -schody -soustružení -dveře -okna -nábytek -práce z masivu -šablony pro výrobu schodišť. Výroba: - kuchyně - dveře - zábradlí - bytový nábytek. Dodávka, montáž: - vestavné spotřebiče.

Návrhy: -interiéry -výstavy. Nábytek. Materiály. Grafika. Výroba a prodej: -matrace -lůžko, lůžko, ložnicový nábytek -lamelové rošty -kuchyně -interiéry.

Návrh, prodej, montáž: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek

Truhlářství, stolárna. Výroba - kuchyně - dveře - ložnice, postele - nábytek z masivu - vestavné skříně - pergoly - zahradní domky.

Výroba: - čalouněný nábytek - sedací soupravy - postele - křesla - přistýlky. Prodej: -veškerý nábytek i z dovozu -bytové doplňky -zdravotní postele a lůžkoviny pro alergiky. Dekoratérské práce, opravy.

Truhlářská výroba na přání zákazníka. Kuchyňské linky včetně spotřebičů Vestavěné skříně Drátěný program Dekorativní osvětlení Dětské pokoje Ložnice Předsíňové stěny Koupelnový nábytek Kancelářský nábytek Úložná patra a patra na spaní Plovoucí podlahy Drobnější tesařské práce Práce se sádrokartonem Montáž těsnění do oken a ...

Zakázkové truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - předsíňové stěny - dveře - schody

Dovoz a prodej kuchyňského nábytku značky ALNO AG.

Výroba, prodej, montáž, servis: - kuchyně - nábytek na míru - vestavné skříně - kancelářský a dětský nábytek. Prodej, montáž - sedací nábytek - elektrospotřebiče - porcelán - vybavení profesionálních kuchyní.

Kuchyňské studio v Brně - nabízíme moderní i rustikální kuchyně. Návrhy a vizualizace nejen kuchyní, ale i obývacích pokojů, ložnic, vestavných skříní. Matrace a rošty zn. Gumotex. Spotřebiče za akční ceny. Dřezy a baterie zn. Franke, Blanco, Shock.

Návrhy a realizace dřevěného nábytku. Výroba i zakázková výroba - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vybavení restaurací - skříně - komody - truhly - ložnice - ručně malovaný nábytek - nábytek z masivu - stylový dřevěný nábytek - stoly - židle - postele Výroba - ...

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Prodej, maloobchod, e-shop: -dětský nábytek -dětské pokoje -dětské postele a postýlky

Výroba a prodej sedacích souprav sériově i na zakázku. Velkoobchodní a maloobchodní prodej čalounického materiálu a potahových látek.

Truhlářství Bohuslav Čechvala, které sídlí ve Františkových Lázních se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme vybavení interiérů domů, restaurací, hotelů a kanceláří. Dále také vyrobíme vestavby, obklady schodišť a stěn, kazetové stropy, zábradlí, atypické dveře a okna. Provedeme i tesařské práce. Truhlářství: - zakázková výroba - ...

Dodavatelsko montážní firma interiérů. Asahy. Prodej, montáž, servis: - plovoucí podlahy dřevěné i laminátové Parador, Quickstep, Fibolok, Kárs, Witex, Parla, agnum - masivní parkety včetně renovace - vestavěné skříně na míru zn.Brastan: - ...