K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - dřevostavby, pergoly.

Výroba a prodej nábytku na zakázku: -vestavěné skříně -nábytek z lamina -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek Služby: -3D návrhy -montáž nábytku -dodání nábytku až domů

Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyně - nábytek z masivu a dřevotřísky - ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně - schody - zábradlí (klasické, ozdobné) - dveře - altány, pergoly.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky

Stavební činnost, stavba pasivních domů. Prodej, zakázková výroba na míru, montáž: -vestavěné skříně na míru s posuvnými dveřmi systém J.A.P. -rámy dveří hliníkové nebo ocelové v barvách kovu nebo imitace dřeva a eloxovaný hliník -laminové výplně dveří -zrcadla s bezpečnostní fólií -osvětlovací rampy -drátěný program -sklopné šatní ...

Prodej: - kancelářské židle - konferenční židle - dětské židle - područky - kancelářský nábytek.

Služby: -realizace interiérů občanské i průmyslové výstavby se specializací na moderní interiérové prvky, dveří včetně zárubní, podlahy a zakázkový nábytek.

Výroba, prodej nábytku. Vyrobíme kuchyně, obývací pokoje, skříně, knihovny, komody, stolky, stoly, dětský nábytek, ostatní zakázková výroba, katr collection. Vyrábíme schody, okna, dveře, další truhlářské výrobky.

FI Truhlářství Truhlářství, výroba, prodej: -skříně, vestavěné skříně a nábytek na míru vyrábíme nejmodernější technologií na CNC stroji Vestavěné skříně na míru, resp. nábytek na míru a vybavením interiéru je naším hlavním výrobním zaměřením.

Prodej: - vybavení koupelen - vany a sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnový nábytek a doplňky. Práce: - topenářské - vodoinstalační - opravy baterií.

Prodej a montáž plastových oken, výměna a montáž parapetů, zednické práce. Rekonstrukce, revitalizace - balkonů - výtahů - střech. Prodej a montáž -interiérové dveře. Koupelnové a kuchyňské studio - kuchyně, koupelnový nábytek - obklady, dlažba. Podlahové studio - plovoucí podlahy - PVC - koberce. Výroba nábytku na míru - vestavné ...

Truhlářství. - zakázková výroba nábytku - stavba pergol Podlahářství.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek z lamina: -kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, postele, obývací a dětské pokoje -kancelářský nábytek. Možnost dodání elektrospotřebičů. Zdarma 3D návrhy a kalkulace.

Truhlářství Soral vyrábí a prodává nábytek na míru, kuchyňský nábytek. Kuchyňské studio. Kuchyně na míru včetně návrhu, realizace a montáže vestavných spotřebičů.

Výroba kuchyní - vestavěné skříně - kancelářský - dětský nábytek - stoly - bytové doplňky.

Výroba a probej nábytku z masivu i laminových desek, výroba kuchyňských linek a doplňků pro dům či byt.

Zakázková truhlářská výroba je naším denním chlebem. Naše truhlářství poslouží všem zákazníkům kvalitně a za rozumné ceny. Pomůžeme, poradíme, namontujeme, opravíme, vyrobíme. V našem sortimentu služeb najdete například dřevěná okna, dveře, schody, kuchyně, nábytek, dřevěné opláštění fasád a mnoho dalšího.

Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - dveře

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - ložnice

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Prodej, e-shop: - kancelářské vybavení (židle, křesla, trezory, stoly) - vybavení pro sklady (regály, palety, balící technika) - vybavení pro města a obce (parkové lavičky, dopravní zrcadla, odpadkové koše, městský mobiliář) - vybavení pro dílny (pracovní stoly, skříně, kanystry).

Zakázková výroba: -nábytek a bytové doplňky (lamino, masiv, umělý kámen, plexisklo...) -interiéry obchodů, kanceláří a zdravotnických zařízení.

Truhlářství. Umělecký truhlář: -restaurátorství. Zakázková výroba: -nábytek -dveře -kulečníky.