K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně na míru -nábytek na míru -vestavěné skříně

Prodej: - nábytek - podlahy - elektrospotřebiče - vybavení domácnosti Služby: - rekonstrukce bytů

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytové doplňky Maloobchod, prodej: -dřevomateriály -nábytkové kování Sklenářství.

Stavební práce a truhlářství. Poskytujeme tyto služby v oblasti stavebnictví: -stavby na klíč -instalatérské a topenářské práce -specialista na YTONG, HEBEL, POROTHERM -obkladačské práce, dlažby. -truhlářské práce -nábytek na míru --repliky a rekonstrukce dveří, oken apod.

Úložné systémy pro garáže, sklady, sklepy a zahradní domky. Nabízíme komplexní řešení úložných prostor systémy pro skladování sportovního vybavení, zahradního náčiní, dílny, auto/moto potřeb v rodinných domech, bytech a dalších bytových i nebytových prostorech od zaměření, návrhu vč. grafické vizualizace až po realizaci - v případě zájmu ...

Služby: -návrhy a realizace interiérů Výroba: -nábytek -dveře -okna -schody -obložení

Prodej, e-shop: - nábytek - obývací pokoje - ložnice - sedací nábytek - koupelnový nábytek

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele - zahradní domky

Výroba: -pracovní kuchyňské desky -stoly

Maloobchod, prodej, e-shop: -nábytek -jídelní nábytek -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -komody -ložnice

Prodej: - kancelářské potřeby - kancelářský nábytek

Společnost Design Compact, s.r.o. se může pochlubit více jak 20letou praxí v oboru výroby individuálního nábytku. Zaměření máme především na interiérovou výrobu, dřevěné obklady a pokládku terasových podlah. Zajistíme vše od 3D návrhu až po samotnou realizaci projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architekty a interiérovými ...

Šubrt Nábytek Hradec Králové a Východní Čechy - zakázkové truhlářství - zakázková výroba nábytku - kuchyňské linky - kuchyně na míru apod. V regionech Hradec Králové, Pardubice, Jičín a v dalších okresech naše zakázkové truhlářství nabízí kuchyňské linky. Kuchyňské linky naše zakázkové truhlářství vyrobí na míru.

Truhlářské práce: -zakázková výroba z masivu a lamina

Návrhy a zhotovení interiérů. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice Truhlářské práce.

Práce stavební, truhlářské a sklenářské. Výroba: - EUROOKNA s kováním ROTO - vchodové a vnitřní dveře - domovní vrata - prosklené stěny - výklady, výlohy - izolační dvojskla. Zakázková výroba nábytku.

Výroba stylového exkluzivního nábytku, bytových doplňků a dodávky zakázkových interiérů. Privátní zakázky: - bytové interiéry a zakázkový nábytek - nábytek moderní - nábytek vyřezávaný, vykládaný a inkrustovaný - nábytek předlohový. Komerční interiéry: - kompletní interiéry restaurací, hotelů, obchodů apod. - kanceláře a ...

Výroba - kuchyňský nábytek - veškerý nábytek na zakázku skříně, stoly, židle

Nabízíme Vám zakázkovou výrobu a další služby: – obývací stěny – vestavěné skříně – kuchyně – ložnice – dětské pokoje – repliky starého nábytku – vyvýšená patra – okna - špaletová, atypická, portály – dveře - interiérové, vchodové – schodiště - samonosné, obklady stávajících betonových schodů – interiéry - kanceláře, restaurace, ...

Výroba vestavěných skříní a kuchyní na míru Vašemu prostoru