K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výrobně-obchodní společnost: -návrhy a výroba interiérového nábytku včetně prodeje interiérových doplňků a spotřebičů -zakázková výroba nábytku do celého interiéru -kancelářský nábytek -nábytek pro školy i školky -interiérové dveře a plovoucí podlahy.

Internetový obchod, e-shop: -nábytek. -postele. -stoly, židle. -zrcadla.

Zakázkové truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyňské linky. -dětské pokoje. -vestavěné skříně.

Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - schodiště

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -vnitřní dveře -schody -veškerý nábytek -vše z masivu.

Originální a kvalitní nábytek do ložnic – vše do Vaší ložnice. Postele i matrace Vám vyrobíme na míru, k tomu přidáme profesionální poradenství a servis. Čalouněné postele na míru, postele z masivu, dřevěné postele, postelové rošty, latexové matrace, taštičkové matrace, anatomické polštáře, přehozy, deky.

Truhlářské práce - výroba skříní, dveří, oken, schodů, střešních podhledů a dřevěných podlah. Výroba dřevěných výrobků na míru dle vlastních předloh a návrhů: -skříně -dveře -kuchyně -okna -schody -střešní podhledy -dřevěné podlahy. Dřevěné výrobky na míru dle vlastních předloh a návrhů. Cena dohodou.

Truhlářství. Výroba: -špaletová okna, eurookna. -nábytek. -pergoly. -pokládka podlah.

Truhlářství, výroba: - skříně - dveře - kuchyně - pergoly

Truhlářské práce. Výroba: -dveře -okna -schodiště -kuchyně -ložnice -zahradní nábytek -pergoly -nábytek na míru

Truhlářské práce. Výroba: -okna -dveře -kuchyňské linky -skříně Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce -světlíky -schodiště -zábradlí -vjezdové brány -branky

Truhlářství. Specializovaná výroba: -kuchyně. -vestavěné skříně.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru.

Instalace, prodej, velkoobchod, záruční a pozáruční servis: -kopírky, mobily, psací stroje -počítače, tiskárny, monitory, sítě -instalace hardware i software, záruční a pozáruční servis.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky. -eurookna, eurodveře. -vestavěné skříně. -postele z masivu. -dřevěné terasy.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek na míru Distribuce, prodej: -elektrospotřebiče

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -sedací nábytek -skříně

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice -postele a noční stolky -obývací stěny -nábytkové systémy -dětské a studentské stěny -sedací soupravy -rohové lavice a sestavy -jídelní stoly -borovicový a dubový nábytek (masiv) -konferenční stolky -židle -předsíňové stěny a botníky -skříně, komody a regály -pohovky

Import a prodej zboží z Blízkého východu, především mýdel, kávy a čokolády.

Typická a atypická výroba nábytku. Výroba, prodej: - kancelářský nábytek - stoly, skříně - židle, křesla

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -dveře, okna, nábytek, schodiště -nábytek na zakázku -interiérové i venkovní obklady stěn, stropů, podlah -stavby příček a podkroví -prodej materiálu -ploty, pergoly -zahradní domky, altány -kuchyňské linky -vestavěné skříně.

Truhlářské práce. Výroba, renovace: -kuchyňské linky. -dveře.

Truhlářství, stolařství, výroba: -kuchyně -nábytek -obkládání (obložení) stěn na míru.