K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Řemeslo, výroba - umělecké truhlářství Zakázková výroba - kuchyně - ložnice - koupelnový nábytek

Řemeslo, výroba - truhlářské práce Výroba - okna - dveře - schody - nábytek - kuchyně

Truhlářství. Výroba: -celodřevněný nábytek - z tvrdého masivního dřeva: -ložnice: -postele, noční stolky -skříně, police, komody -obývací sestavy.

Výroba, prodej: - nábytek - postele, postele z masivu - zdravotní matrace - rošty do postele - komody - šatní skříně - vestavěné skříně.

Truhlářství, tesařství: - nábytek, doplňky z masivu - renovace dřevěných podlah - montáž prkenných podlah - dřevěné schody - špaletová okna - krovy, ploty, vrata - zahradní altány, domky - zahradní nábytek - vestavěné skříně z dýhy a lamina - zahradní nábytek z thermowood.

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Stolařství, stolařské práce, stolař: -atypický nábytek na míru -lamino, MDF, masiv, dýhovaný materiál -výroba, prodej, dovoz, montáž: -kuchyňská linka, kuchyně, kuchyní -renovace starých kuchyní, linek -obývací, dětský pokoj, pokoje -vestavěná, vestavné skříň, skříně, skříní -ložnice, ložnicí, postele, postelí -schodiště, ...

Výroba - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně - postele - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek Řemesla, zakázková výroba - truhlářské práce

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - stoly - postele - skříně

Nabízíme vám koupelny za internetové ceny s možností vyzvednutí přímo v Šumperku, kde máme náš sklad, tým a také výdejní místo. Jsme firma s lokálním zázemím a zkušenostmi s prodejem a návrhem koupelen již od roku 2011.

Prodej: - koupelny - podlahy - obklady, dlažby - koupelnové studio - interiérové dveře - sprchové kouty - vany - baterie - sanitární keramika - grafické návrhy - stavebniny - zdící materiály - zateplovací systémy - izolace - betonové dlažby a výrobky - stavební chemie.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ploty - zábradlí

Prodej, maloobchod, doprava, montáž: -postele -matrace

Výkup, prodej: - nábytek. bytové doplňky, domácí potřeby Bazar nábytku.

Návrh a realizace interiérů. Rekonstrukce bytových jader. Renovace koupelen. Prodej a výroba - nábytek na míru: - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje. Pokládka - plovoucí podlahy. Podlahářské a obkladačské práce.

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Kompletní vybavení koupelen, obklady, dlažby.

Výroba nábytku. Výroba, prodej: -postele -čalouněný nábytek -dvoulůžka -rozkládací dvoulůžka -jednolůžka -křesla -taburety -sedací soupravy -dětské postýlky -patrové postele -zdravotní matrace (vrstvená, pružinová) -rošty -potahové látky -ortopedické rošty s matrací VALTY -lamelové rošty (pevné, ...

Truhlářství Karásek je zaměřeno na zakázkovou výrobu a opravy nábytku, schodišť, dveří a kuchyňských linek pro soukromé osoby i organizace.

Výroba - selská a garážová vrata Truhlářství - výroba z masivního dřevazakázková výroba - vchodové dveře - interiérové dveře s obložkou - euro a špaletová okna - samonosné schody a obkládané na beton - nábytek a podlahy z masivu Zakázková výroba - nábytek z masivu - repliky starého ...

Truhlářství, podlahářství: - montáž nábytku, pergol - nábytkářské práce - podlahářské práce.