K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej: -kuchyně, kuchyňské linky včetně elektrických spotřebičů (ARDO) -prodej na splátky bez ručitele -zajištění, změření, doprava, montáž sestavení dle požadavků.

Návrh, výroba, prodej, montáž: -kuchyně, kuchyňské linky. Prodej: -kuchyňské elektrospotřebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi. OC Triangl Znojmo.

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek Oresi -kuchyně.

Prodej: -kuchyňský nábytek, pod značkou ORESI kuchyně, registrovanou v rámci Evropské unie.

Kuchyňské studio-návrhy zdarma. Vestavěné spotřebiče ARDO.

Maloobchod, prodej: -kuchyně -kuchyňské spotřebiče -doprava a montáž.

Návrh, výroba, prodej, montáž: -kuchyně, kuchyňské linky. Prodej: -kuchyňské elektrospotřebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi.

Výroba, prodej, montáž kuchyní na míru. Grafické návrhy zdarma. Prodej nábytku.

Truhlářské práce. Návrhy, realizace: - kompletní vybavení exteriérů a interiérů. Zakázková výroba: - nábytek - dveře, okna - bytové doplňky.

Stolařství, truhlářství, dřevovýroba: - interiéry komerčních prostor - kancelářský nábytek - barové a prodejní pulty, nábytek pro ordinace, lékárny - bytový nábytek - ložnice - dětské a obývací pokoje.

Koupelnové studio nabízí komplexní realizace koupelen - 3D návrhy obkladů, dlažeb, sanity, vybavení koupelen. Provádíme i realizace a poradenství.

Truhlářství, podlahářství. Vrata, schody, zábradlí, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, vestavné skříně.

Kuchyňské studio. Výroba, prodej: - kuchyně - kuchyňské sestavy, nábytek na míru - materiál lamino, mdf, dýha, masiv. Další služby: - konzultace zdarma - návrhy na počítači - záruční a pozáruční servis - doprava, včetně odborné montáže - drátěný a výsuvný program - vestavěné domácí elektrospotřebiče - vitráže, dřezy, ...

Prodej: - podlahové materiály - nábytek - matrace. Podlahářské služby.

Nábytkové studio. Zakázková výroba nábytku z lamina. Nábytek na míru: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - vybavení obchodů. Zaměření a návrhy zdarma.

Prodej: - bytový textil - galanterie -ponožkového a punčochového zboží Vybavení interiérů - pokládka podlahových krytin

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytový textil - metrový textil - koberce a linolea.

Výroba, renovace -dveře, zárubně, montáž nových dveří a zárubní, výroba posuvných dveří a nábytku na míru – kuchyňské linky, vestavné skříně, postele. Oblast působení Brno a Brno – venkov. Jsme firma zabývající se nejenom výrobou nábytku na míru, ale specializujeme se také na opravy a renovace dveří. Provádíme renovace a opravy interiérových, ale ...

Provádíme zakázkovou výrobu nábytku, nábytek na míru: -stolařské práce -truhlářské práce. -návrhy, realizace a výroba kuchyňských linek -kuchyňské linky -vybavení kanceláří, obchodů, restaurací, penziony a hotely a zahrad na míru - zahradní nábytek, pergoly. Podlahy- dřevěné, vinyl, lamino. Terasové podlahy z exotického dřeva. Demontáž ...

Prodej, montáž - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek - vestavěné skříně na míru

Prodej - hoblovaná sušená prkna - lišty - plotovky všech tvarů a druhů - schodnice - řezivo Zakázková výroba - pergoly - z masivu a lamina - kuchyně - pergoly - ploty - podlahy - vestavěné skříně - vlastní výrobky (věšáky, vínové regály, dveře, okna, zahradní nábytek, vály na těsta, ...

Výroba vestavěných skříní a nábytku na míru. Podle přání zákazníků zhotovíme na zakázku police, komody, noční stolky a menší policové stěny.

Maloobchodní prodejna: - masivní a kovové postele - lamelové rošty - matrace - lůžkoviny i povlečení - speciální matrace pro dlouhodobě ležící pacienty - rehabilitační pomůcky, vozíky, lůžkoviny, vyšetřovací lehátka.

Nově otevřená prodejna: -ložnice -postele -rošty -matrace -povlečení -přikrývky