K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej: -postele a matrace pro zdravý spánek -vlněné přikrývky z ovčí vlny.

Prodej nábytku tuzemské i zahraniční výroby za bezkonkurenční ceny. Maloobchod, velkoobchod: -široká škála sedacích souprav včetně rohových a kožených i na objednávku -obývací stěny -ložnice -dvoulůžka -pružinové válendy s úložným prostorem -noční stolky -matrace zdravotní, zima, léto, pro alergiky -studentské pokoje -dětský ...

Nabízíme milovníkům poctivého bytového vybavení velký výběr stylového, dokonale masivního, navíc exotického mahagonového a teakového nábytku.Každý kus je original, nejlepší zpracování bez chemického ošetření, které přetrvá desítky let.Celé sestavy, ale i jednotlivé díly takového nábytku neobyčejně oživí váš dům, byt, ale i zahradu, a prostoupí je ...

Truhlářství a čalounictví. Výroba: -židle stoly kuchyně schody dveře -čalouněný nábytek na zakázku -repliky nábytku -matrace -potahování dveří a knoflíků -truhlářská. Oprava a renovace: -čalouněného nábytku. Prodej: -potahové látky a molitany-objednávka.

Nábytek: -maloobchod, prodej -bytové zařízení a doplňky -kancelářský nábytek -zakázková výroba -školní nábytek.

Výroba, dodávka, montáž: -kancelářský nábytek -hotelový nábytek -vybavení bank -bytový nábytek -nábytek pro zdravotnictví -nemocnice, ordinace, lékárny -kuchyňské linky, obývací a předsíňové stěny, dětské pokoje, stoly a skříňky.

Čalounictví: -kompletní čalounické práce. Truhlářství: -výroba, kompletní truhlářské práce. Výroba: -zdravotní matrace -celočalouněné válendy s úložným prostorem -dvoulůžka (letiště) na míru s úložným prostorem, postele -sedací soupravy -paravány, zástěny, dělící stěny -rolety. Šití: -anatomické autopotahy. Opravy: ...

Truhlářství. Výroba zakázkového nábytku a interiérů -kuchyňské linky -postele -stoly, konferenční stoly -kanceláře -skříně -obývací stěny -společenské prostory

Prodej vybavení pro koupelny: -dlažby, obklady -umyvadla, záchody, bidety -koupelnový nábytek -sprchové kouty, vany -vířivé a masážní vany, vířivky -masážní boxy -vodovodní baterie a sprchové baterie.

Výroba: -nábytek na míru (vestavěné skříně, postele, konferenční stolky atd.) -kuchyňské linky -schody, zábradlí -zahradní nábytek -interiérové, exteriérové dveře, zárubně -stavba pergol a jiných konstrukcí ze dřeva -rekonstrukce starého nábytku -napodobeniny starého nábytku -celková přestavba vašeho bytu nebo domu od A po Z, k tomu ...

Prodej kancelářských židlí a křesel vč. jejich plastových, dřevěných, kovových komponentů. Prodej potahových látek.

Koupelnové studio. Prodej: - obklady a dlažby od polských výrobců - sanitární technika-sprchové kouty, vany, umyvadla, bidety, - kompletní vybavení koupelen-radiátory, drátěný program, lepidla, lišty - koupelnový nábytek.

Výroba kovových postelí na zakázku. Nabízíme možnost úpravy designu, rozměrů, výšky i barvy.

Výroba a prodej matrací, postelí, roštů, polštářů a pelíšků pro psy. Nabízíme kvalitní, ekologické a osvědčené výrobky. Výroba na zakázku. Velký výběr různých kombinací rozměrů a materiálů. Prodejny v mnoha městech, doprava po ČR nad 1500 Kč zdarma.

Internetový prodej nábytku: - obývací stěny - nábytkové stěny - dětské pokoje - ložnice - postele - nábytek z borovicového masivu - jídelní stoly - jídelní žídle - jídelní soupravy - šatní skříňě - koupelnový nábytek.

Nábytek velkoobchod a maloobchod: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - dětské a studentské pokoje - matrace a postele - bytový nábytek - sedací soupravy - kuchyně - spotřebiče.

Truhlářské práce: -vybavení interiérů -výroba nábytku.

Stolařství Chujac. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázky, interiérové dveře, krby.

Práce, výroba: - nábytek na přání - restaurování starého nábytku z měkkého dřeva - výběr z 500 ks opraveného nábytku - nabízíme i nábytek nerestaurovaný z tvrdého masivního dřeva.

Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Linet Design grafické studio: - sklopné postele. Prodejna: - Vodní 30, Prostějov.

Prodej, e-shop: -kancelářské potřeby -papírnictví -kancelářská technika -kancelářský spotřební materiál -kancelářské židle -kancelářský nábytek -razítka -reklamní předměty -pracovní oděvy -drobné elektrické spotřebiče

Ergonomická řešení kuchyní. Specializujeme se: - drátěný program a chytré systémy odpadkových košů.