K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Pavel Hard se zaměřuje na výrobu a prodej kovových dveří, nábytku a interiérových doplňků.

Velký výběr nábytku na českém internetu - vyberte si kousek přesně dle Vašich představ a následně jej objednejte u některého z našich partnerů. Prodej nábytku do obýváku, ložnice, kuchyně, pracovny, chodby, ale i na zahradu, nebo terasu.

Prodejní interiéry s.r.o. ve Znojmě je česká firma, která zajistí a komplexně zařídí projektování, návrhy a vizualizace interiérů prodejen, obchodů, pekařství i cukráren. Můžete se spolehnout na rychlý servis po celé České republice včetně možnosti financování formou finančního leasingu.

Společnost TRUKO s. r. o. je firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru truhlářství a pilařství. Od roku 1991 se věnujeme výrobě nábytku, oken, dveří a dřevostaveb z masivu podle vašich představ a požadavků. Naše nabídka je široká a pestrá. Můžeme vám dodat interiérové i exteriérové vybavení pro restaurace, hotely, domy, byty, školy ...

Nábytek U Zubra Prodej nábytku: -ložnice, postele, matrace, rošty -kancelářský nábytek -křesla, židle -obývací pokoje -sedací soupravy -obývací stěny -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytový textil.

Kompletní truhlářské práce - vyroba kuchyňských linek na míru - vyroba nábytku - vestavěných skříní, postelí a dalšího nábytku - venkovní stavby - pergoly, přistavky, zahradní domky a jiné

Truhlářství, truhlářské práce, stolař, výroba, prodej, distribuce, montáž nábytek, nábytku. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, kuchyň, nábytek na míru, dveře, okna, oken, okno a podlahy z masivu i lamina.

Domácí opravy, upadlé panty dvířek, vrtání, vodovody, odpady, sestavování nábytku. IT služby, opravy PC, zprovoznění robotických vysavačů. A mnoho dalšího..

Truhlářská výroba: -nábytek pro restaurace a bary kuchyně obývací stěny ložnice -okna -vnitřní dveře-masiv

Služby: -návrhy nábytku(3D, 2D vizualizace) a ostatních truhlářských výrobků včetně poradenské činnosti. -truhlářské práce, atypické interiery

Truhlářství, zakázková výroba: -kancelářský nábytek, skříňové a stolové sestavy -dětské pokoje, postele -vestavěné skříně, věšákové stěny -kryty radiátorů, dřevěné stěny, parapety -dřevěné obklady, schody -úchytky, knopky, věšáky -kuchyňské pracovní desky.

Výroba: -zakázková, polosériová -nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -obývací pokoje -zahradní domky, pergoly -kuchyňské linky.

Výroba, prodej: -konferenční stolek -květinový stolek -dělící stěna -květinový stojan kruhový -rohová polička -stolek pod TV, pod telefon -němý sluha -jídelní stoly, stůl -zahradní nábytek, zahradní lavička a křeslo, stůl -soustružené nohy k nábytku -psací stůl -konferenční stolek atypický -stoličky, lavice -stojany na láhve.

Truhlářské práce. - 3D návrhy - kompletní interiéry - kuchyně - nábytek na míru - vestavěné skříně, - postele, - zahradní nábytek - dveře - schody - pergoly

Maloobchod, prodej: -kuchyně -nábytek -bytové zařízení -bytové doplňky.

Zakázková výroba nábytku a komplexní dodávky interiérů - architektonické návrhy a vizualizace - kancelářský nábytek - nábytek pro hotely, restaurace.

Stolařství, stolařská výroba: -stolař, truhlářství pro výrobu nábytku. Zakázková výroba, prodej nábytek na míru, nábytek, kuchyní, kuchyně, kuchyň, ložnice, obývací stěny, dětské pokoje, vestavěné skříně, schody, interiérové, vchodové dveře. Kompletní interiér bytů, byty, kancelář, hotelů, hotely, banky. Materiál-lamino, ...

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -zdravotní nábytek.

Výroba, prodej: -výroba, výrobce nábytku -kancelářský nábytek -lékařský nábytek -dětský nábytek -recepční pulty -šatní skříně -kancelářské stoly -kancelářské skříně -kancelářská židle -konferenční židle -sedací pytle -vybavení kanceláře -vybavení šaten -vybavení ordinace -nábytek od výrobce.

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Truhlářství. Výroba: -postele z masivu -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -vyvýšené postele -patra na spaní.

ITTC Stima, spol. s r.o., Humpolec Velkoobchod, prodej, e-shop: -velký výběr dřevěných a kovových židlí, stolů z produkce předních italských výrobců -dodávky převážně pro maloodběratele tzn. prodejny nábytku, kuchyňská studia, velkoobchody nábytkem a firmy zabývající se realizací interiérů Vzhledem ke kapacitě skladového zázemí jsme ...