K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Ing. Michal Kuběna se zaměřuje na výrobu a internetový prodej industriálního nábytku a mechových dekorací a obrazů.

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.

Společnost Decoform, s.r.o. provozuje e-shop s širokou nabídkou nábytku z tvorby zahraničních i domácích designérů a prověřených evropských výrobců. V našem sortimentu naleznete kovový venkovní nábytek, židle, křesla, zahradní lavice, nábytek do ložnic či vybavení pro restaurace a veřejné využití. E-shop, internetový obchod: - designový ...

Velkoobchodní a maloobchodni prodej: - jídelní sestavy - stoly a židle z masivního dřeva.

Zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňské linky – nábytek a to jak masív, MDF nebo lamino -doplňky-dvířka, pracovní desky -obývací pokoje, konferenční stoly, obývací, stěny, komody, TV a HI-FI stolky -dětské pokoje, psací stoly, šatní skříně, police, prádelníky -kancelářský nábytek, psací stoly, skříně, kontejnery -koupelny, ...

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Prodej: - dekorační materiál, nábytek - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérů na klíč.

Specialista na realizaci a instalaci interiérů

Výroba a prodej nábytku na míru: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -ložnice, postele -konferenční stolky -sedací soupravy -jídelní stoly a židle -komody -dětské pokoje -zdravotní matrace -bytové doplňky -vybavení domů pro seniory.

Kvalitní masivní nábytek do vašeho interiéru na jednom místě. Obrovská nabídka nejrůznějších kusů postelí, židlí, skříní a podobně. Jednoduše si vyberte a nechejte si vše dovézt zdarma.

Montáž: -eurookna, dveře, kancelářský nábytek, kuchyňské linky.

Výroba: -jídelních a konferenčních stolů -vybavení interiérů -nábytkové dílce -masiv, dýha.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Luboš Havlík je hodinový manžel, provádí montáž nábytku, malířské práce, drobné domácí práce, zahradnická činnost, deratizace a další.

Prodej: -nábytek -obývací stěny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyně.

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Firma Libor Stavař se sídlem v Rychvaldě nabízí širokou škálu služeb v oblasti elektro a hodinového manžela a je odborník na elektroinstalace, opravy nebo údržbu. Firma je držitelem oprávnění § 8 vyhl. 50/78 Sb. Mezi služby, které firma Libor Stavař elektro poskytuje, patří: - elektroinstalace (v novostavbách i rekonstrukcích, včetně rozvodů, ...

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro různé práce v domácnosti na zahradě nebo se dřevem, pak je pro vás ideální volbou firma Ondřej David - Práce pro domov. Firma Ondřej David se převážně specializuje na práci se dřevem, stavbu zahradních dřevěných domků, přístřešků, pergol a dětských hřišť, ale zajistí i další práce jako jsou ...

Truhlářské práce. Výroba: -ložnice -obývací pokoje -kuchyně -schody -dveře

Společnost KOBERCE-MATRACE LITVÍNOV s.r.o. provozuje Centrum zdravého spaní-eshop i pobočka v Litvínově - prodej matrací, roštů, matrací, koberců a nábytku.

Firma vyrábí funkční a designově zajímavé zábrany na postel pro děti. Prodej dekorací na zeď do dětských pokojíčků. Návrhy dětských pokojíčků na míru.

Hlavní činností naší firmy je nákup dřeva dále pak jeho zpracování na pile a prodej řeziva. Vyrábíme veškeré stavební řezivo a sušíme ve vlastních moderních sušárnách. Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -OSB desky a jejich levnější alternativy -laminátové podlahy nejrůznějších dekorů -plovoucí podlahy -palubky a ...

Haus Spenzi market z Třebíče je společnost zaměřená na velkoobchodní a maloobchodní prodej zahradní a sanitární techniky, elektrického i ručního nářadí, obkladů, dlažby, sanity a všeho pro Váš dům, zahradu, stavbu a dílnu.

Návrhy interiérů, poradenství, 3D návrhy: - prostory pro bydlení kuchyně, koupelny, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, haly půdní vestavby návrhy teras, lodžií a pergol .. - ostatní nebytové prostory komerční objekty - kanceláře, učebny, herny, ordinace, prodejny Realizace navržených interiérů na klíč. Koupelny na ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře