K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Maloobchod, prodej: -kuchyňské linky GORENJE.

Prodej stylového nábytku z Anglie. Prodáváme také použitý nábytek z Německa a Česka. Dále nabízíme stěhování, odvoz nábytku, vyklízení domů a zahradnické práce. Využitím našich služeb podpoříte naše ubytovací středisko pro lidi v nouzi.

Výroba: - šatní skříně na míru - zakázkové interiéry - kuchyňské linky.

Výroba: -nábytek: -čalouněný nábytek -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně.

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

Výroba, prodej: - truhlářství - soustružené židle a stoly, vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, okna a dveře.

Výroba: -nábytek včetně dopravy: -čalouněné sedací soupravy -židle -stoly -lamelové lůžka -ložnice -předsíně -obývací stěny -hotelový nábytek -dřevěné kuchyňské potřeby: -vařečky -prkénka -války -paličky a jiné -soustružený výrobek -smetákové hole smrkové, PVC* -kartáčová dřevka -řezivo -obkladový ...

Truhlářství Výroba: - nábytku - kuchyní, dětských pokojů, stolů, židlí, pergol, altánků, - renovace starého nábytku, postelí - zakázková výroba.

Výroba: - atypický zakázkový nábytek – dýhovaný, masiv, lamino ABS hrany; - vybavení interiérů - obalový materiál – vrtané dřevěné fixační výplně, přepravní bedny a krabice z masivu a překližkových desek

- vodovodní baterie - sanita - sprchové kouty - vany a vaničky - koupelnové doplňky - obklady a dlažby - nábytek.

Truhlářství, stolařství: -okna, dveře -schodiště -nábytek -podlahy.

Návrhy, realizace: - kuchyně, kuchyňský nábytek, kuchyňské linky (sestavy) - klasické, moderní, luxusní, retro - šatny, skříně (šatní, vestavěné) - pracovny, kanceláře (kancelářský nábytek). Designérské práce.

Truhlářství. Pila. Katr. Výroba: - nábytek - řezivo. Výkup: - kulatina.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivního dřeva: -okna -dveře -nábytek -schody.

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Truhlářství. Reklamní činnost a marketing. PS-Kuchyně - kompletní řešení nové kuchyně i přestavby současné kuchyňské linky.

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky.

Zakázková výroba nábytku. Specialista na schodiště a atypický nábytek. Truhlářské práce.

Výroba: -interierové celky -vestavěný stylový nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek -dveře -schodiště -dřevěné fasády

Výroba nábytek - Zanab: - zakázkový. Maloobchod, prodej.

Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnicový nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -skříňky, stoly, počítačové kouty -bytové doplňky, poličky, police. -plovoucí podlahy -obložkové zárubně Vše se vyrábí z lamina, dřevěné zakázky po dohodě.

Umělecké truhlářství: -okna, dveře, schodiště -nábytek -repliky, repase.