K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Velkoobchod, maloobchod: -kancelářský a bytový nábytek tuzemský i z dovozu. Prodej: -nový i použitý kancelářský nábytek kovové uzamykatelné skříně, kovové šatní skříně, otočné židle a křesla, konferenční stoly, regály -bytový nábytek obývací stěny, kuchyňský a čalouněný nábytek, válendy, sektorové skříňky, sedací soupravy.

Prodej: -nábytek bytový -nábytek kancelářský. Zajištění odvozu+montáže. Vybavení interiérů. Kuchyňské studio: -zpracování zdarma na PC -montáž v ceně -dodávka včetně dřezů a elektrospotřebičů.

Zakázková výroba - nábytek: - vestavěné skříně - kuchyně, kuchyňské linky - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - bytové doplňky. Restaurování, renovace nábytku. Sídlo firmy: - Nerudova 250/39, Ostrava - Vítkovice.

Prodej: - sedací nábytek - sedací soupravy, sedačky - židle, křesla - pohovky - taburety - otomany a gauče. Sídlo firmy: - Příkop 843/4, Brno.

Velkoobchod, prodej: - halogenová světla pro interiér a nábytek se zaměřením na kuchyně a koupelny - úchytky - nábytkové - kuchyňská dvířka - foliovaná, masivní - spárovka, biodeska - posuvné dveře s výplní - peddig, plná výplň, žaluzie, překládaná mřížka - překládaná mřížka masivní lakovaná v samostatných formátech ...

Truhlářství I+K Výroba: - nábytek - bytové doplňky - kuchyně na míru - dveře na zakázku - schodiště.

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Prodej kancelářského nábyteku a židlí, bytový nábytek, sedací soupravy, židle, stoly a doplňky. Kompletní realizace interiérů a návrhů.

Kuchyňské studio. Výroba, návrh, montáž: -kuchyň, kuchyňská linka, kuchyně

Výroba: -atypický nábytek na míru

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -dřevěné interiérové, vchodové dveře. -dřevěné schody. -pergoly.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebnicový papírový nábytek -bytové doplňky -stropní podhledy a lišty.

NO+BL je český výrobce a prodejce kancelářského návytku a židlí. Vyrábíme 9 kompletních řad dýhovaného i laminovaného nábytku, od luxusního Senátora až po užitkový typ Technik. Nabízíme kompletní služby od návrhu až po montáž. Provozujeme 5 obchodů po celé ČR.

Výroba nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - ložnice, chodby - vybavování provozoven - kanceláří nábytkem - ordinace

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - nábytek - školní nábytek - kuchyňský nábytek. Návrhy interiérů. Příprava materiálu pro kutily, formátování dřevoplošného materiálu a možnost olepování hranami ABS.

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - psací stoly - komody - atypická okna, dveře, prahy, schody, zábradlí - latě na plot, zahradní nábytek, pergoly - plovoucí podlahy. Opravy bočnic a podlahy u nákladních aut a přívěsů.

Internetový obchod, E-shop, prodej: - koupelnové vybavení - vany - koupelnový nábytek - sprchové kouty - umyvadla - vodovodní baterie - hydromasážní vany - masážní systémy - koupelnové doplňky. Provozovna: - Loděnice 7, Holasovice.

Seriová a maloseriová stolařská výroba. Vývoz a export: -zakázková výroba -stolařská výroba pro reklamní účely: -menutabule( A stojany, T stojany), menuboxy, stojánky na pivní podtácky -menu tabule a boxy a reklamní cedule -výstrče, reklamní štíty a štítky -plotová pole pro restaurace a podlážky pro restaurace (zahrádky) ...

Návrhy a výroba kuchyňských linek, vestavných skříní, bytových doplňků, postelí, schodů, venkovních dřevostaveb (zahradní domky, plotové dílce, pergoly, zahradní nábytek, stavby pro děti). Zajišťujeme dopravu a montáž našich produktů, dle dohody se zákazníkem.

Výroba a prodej kazet, krabic, kufrů a jiný dřevěných obalů. Displae pro prodej a prezentaci. Obrábění dřeva na CNC. Výroba stolních her. Prodej peletek.

Nabízíme: - široký výběr koupelnového nábytku a vybavení značky Laufen - umyvadlové baterie, židle do koupelny, zrcadlové skříňky, zrcadla, umyvadla, umyvadlové skříňky a desky.

Dřevovýroba. Truhlářství. Výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně, šatny - schodiště - dveře vstupní a interiérové - dřevěné prvky exteriér - dřevostavby. Návrhy interiérů: - nábytek bytový - veřejné prostory - vybavení kanceláří, ordinací.

Výroba: -zdravotnický nábytek a zařízení -nerezové výrobky -nemocniční a nástrojové stolky -lehátka -vozíky -infúzní stojany -stoly, zástěny, postele -kuchyňská zařízení -lékařské nástroje -servírovací a lékařské vozíky -RTG* okna -zdravotnické sedačky.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavné (vestavěné) skříně - komody - kancelářský nábytek. Truhlářské práce.