K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Maloobchod,prodej: - vany, myvadla VARNERPLAST - hydromasážní vany - sanitární keramika - obklady - dlažby - koupelnové příslušenství.

Zakázková výroba stavební, nábytková a truhlářská: -okna, dveře -výkladce -schody, schodiště -pergoly, přístřešky -atypický nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -stoly, židle, lavice, pulty.

Maloobchod: -vybavení koupelen -obklady, dlažba -přímý odběratel RAKO -vany, hydromasážní vany -sprchové kouty, sanitární keramika -vodovodní baterie -obkladačská lepidla, tmely -koupelnový nábytek -zakončovací lišty.

Návrhy a realizace interiérů v přímé návaznosti na výrobu nábytku. Přestavby bytových jader společně s přilehlými prostory (kuchyně, předsíně, chodby) zpracované v jednom návrhu. Vybavení koupelen a WC, včetně vodo, plyno a elektro instalací. Zajištění stavebních úprav včetně podlah, obkladů a výmalby.

Výroba: -truhlářská -stolařská. Výroba, maloobchodní prodej: -dřevo, nábytek -okna.

Truhlářství, truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývákové stěny -ložnice -pro obchody.

Výrobce a velkoobchod nabízející kancelářský a sedací nábytek: dřevěné, kovové i plastové stoly, židle a podnože. Nábytek vyniká exkluzivním designem, množstvím variant a vysokou trvanlivostí.

Velkoobchodní prodej kancelářského nábytku a vybavení.

Výroba, návrhy, realizace interiéru na zakázku a veškerých atypických prvků - stylový masivní nábytek, knihovny, sedací soupravy s potahy v kůži i v látce. Dekorace do bytu, bytový textil, osvětlení, lustry, obrazy a zrcadla.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - obývací stěny, židle - komody - stoly - sedací soupravy.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nábytek - ložnice - postele (masiv, dřevěné, kovové) - matrace (latexové, pěnové, pružinové) - rošty (lamelové, laťové, polohovatelné, pevné, ortopedické), na přání lze provést i speciální výztuže roštu - dětský nábytek (dětské postele, patrové postele, dětské stoly a židle) - doplňky (přikrývky a ...

Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Čalounictví. Práce: -čalounické. Zakázková výroba, opravy: -sedací soupravy. -čalouněný nábytek. Prodej: -matrace.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Stavební firma. Rekonstrukce: -domů a bytů -kuchyňské linky i bytového jádra -výroba kuchyně a nábytek na míru -pokládka dlažby, plovoucí podlahy, obklady -stavební práce -sádrokartony -projekce ve 3D. Zajištění stavebního povolení.

Prodej: - nábytek do bytů, kanceláří a restaurací.

Výroba, dovoz, montáž nábytku: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavné skříně.

Zakázková výroba nábytku na míru: -služby bytových projektantů a architektů -realizace kompletních interiérů -výroba, nábytek na míru Výroba, prodej, dodávka, distribuce: -kuchyně a kuchyňské linky -obývací pokoje -dětský nábytek -ložnice -kancelářský nábytek -vestavěné skříně. Dodávky nábytku pro: -hotely, recepce. ...

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.

Specializujeme se na: - kuchyně, nábytek, kuchyňské dřezy, a vestavěné spotřebiče za příznivé ceny. Zaměření, kalkulace a 3D návrh realizace kuchyní zdarma. Dřezy nerezové i granitové, nábytek, botníky, komody, konferenční stolky, ložnice, stěny.