K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Stolařství, stolař, stolařské práce: -vrata, dvěře, okno, kuchyně, kuchyň, výroba kuchyní -výroba, prodej nábytek, nábytku -nábytek na zakázku, schody, dveře, dveří -interiér, exteriér -vestavěné skříně, dětské pokoje - materiál masiv, lamino

Zabýváme se činnostmi okolo domu.Renovujeme zateplujeme okna a dveře, vyrábíme nábytek dle vašeho přání, pokládáme nové a opravujeme staré střechy, pečujeme o zeleň a postaráme se i o úklidové práce a mnoho dalších řemeslných činností. Pokud nemáte čas ani sílu oceníte naše ruce.

Truhlářské práce, truhlářství, truhlář, stolařské práce. Výroba dveří, postelí dveře, schodiště, skříň, schodišť, skříní, stolů, stůl, stoly, postele kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní, zárubní, zárubně, a bytový nábytek.

Montáže, úpravy nábytku, montáže kuchyní, kuchyně, kuchyň, pokládka plovoucích podlah, plovoucí podlahy.

-interiéry, nábytek -dveře včetně izolace skel a zámků dle výběru zákazníka: -eurodveře -izolační -vchodové -vnitřní protihlukové, -protiprašné -nábytek, -kuchyňské linky, -postele, -předsíně, lavice, stoly, kancelářský nábytek, psací stoly, vestavěné skříně -interiéry, pergoly, dřevěné obklady stěn a stropů, příčky, ...

E-shop: -bytové doplňky. Návrhy interieru Realizace interieru Výroba kuchyní a nábytku

Můžeme pro Vás vyrobit takřka všechny výrobky z masivních, dýhovaných a laminátových materiálů. Zaměřujeme se na kvalitní ručně dělanou práci. Produkty: -schody -kastlová okna -dveře a vrata -kuchyně -kancelářský nábytek -zimní zahrady -pergoly -podlahy -stropy -soustružené prvky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytové armatury -sanitární keramika -pákové a klasické vodovodní baterie, kohouty, sifony, splachovací nádržky -koupelnové doplňky -dřezy -sprchové kouty -sedátka na WC -plastové vany a umyvadla -koupelnový nábytek -bojlery elektrické, plynové -armatury pro plyn a ústřední topení -vodoinstalační ...

Výroba: -kuchyňská linka, obývací stěny, dětský pokoj, předsíň, koupelnový nábytek -vestavěné skříně -schodiště, okno -obložkové zárubně z masivního dřeva (včetně interiérových i vchodových dveří) . Zaměření a rozvoz při objednávce nad 10 000 Kč, - ZDARMA ! ! Provozovna: -stolárna v areálu zemědělského družstva Dobřínsko.

V truhlářské dílně vyrábíme nábytek všeho druhu. Na míru zhotoví kuchyňské linky, vestavěné skříně, dveře, schody, pergoly, atypický nábytek, kanceláře na míru.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Truhlářství, podlahářství

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, nábytek na zakázku, montáž, výroba, zaměření zdarma. Výroba nábytku na míru se zaměrěním, výrobou, odvozem i montáží. Kuchyně, postele, komody, vestavěné skříně. Materiál: laminát. Poradenství, osobní návštěva u vás doma.

Stavební truhlářství, výroba: -okna, okno, eurookna -dveře venkovní a vnitřní, zárubně -výklady -garážová vrata -schodiště -zahradní ploty a pergoly -nábytek kuchyňské linky (i renovace starších kuchyňských linek) kuchyňská sestava, sestavy -obývací stěny -předsíňové sestavy -dětské pokoje -interiéry -bytové doplňky vše dle přání ...

Eshop, maloobchod, prodej: -školní, kancelářský, laboratorní, dílenský a zahradní nábytek.

Služby: -prodej veškerého nábytku -kuchyňský, sedací, dětský, dřevěný.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -sedací soupravy -rustikální nábytek -nábytek do obývacích pokojů. Služby: -splátkový prodej.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -dveře venkovní a vnitřní -vestavné skříně -schodiště -sektorový nábytek -pergoly -balkóny -zahradní nábytek -vybavení restaurací, obchodů a penzionů -okna špaletová

A-typ truhlářství Lang - nabízíme zakázkovou výrobu dřevěných: oken, dveří, vrat, schodů, kuchyňských linek a nábytku. Zabýváme se rovněž restaurováním historického nábytku. Truhlářství se nachází v blízkosti města Pelhřimov.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Truhlářství, podlahářství

Výroba: -nábytek -vestavěné skříně -kuchyň.

Práce: -truhlářství -stavebně truhlářské výroby. Výroba: -eurooken, vnitřní, venkovní dveře, vrata -dřevěné schodiště. Výroba: -nábytek z masivu a lamina.

Práce, výroba: -turhlářské -nábytek, skříně -kuchyně, kuchyň -stavební truhlářství -interiérové, exteriérové dveře -dřevěnné schodiště -postele, stůl, židle, obýváková stěna -zakázkové výroba.