K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba, práce: -truhlářské -kuchyně -zahradní nábytek -skříně -postele.

Od návrhu k realizaci nábytku a interiéru - návrhy a vizualizace, design nábytku, design interiéru - vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice, jídelní stoly - nábytek na míru podle přání klienta - montáže a demontáže - konzultace a poradenství - 3D tisk - modelování a příprava dat pro tisk

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

Truhlářství TM Truhlářské práce. Výroba: -střechy -střešní okna -pergoly, altány -šalování schodiště -podbytí římsy -interiérový nábytek -schodiště -vestavěné skříně -bytové doplňky -plovoucí podlahy.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Výroba a montáž nábytku a kompletní realizace interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Truhlářství. Výroba: - vnitřní a venkovní dveře a zárubně z masivu i atypické - celodřevěná schodiště - okna - nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: - koupelnové studio - PŘÍMÍ DOVOZCI DLAŽEB A OBKLADŮ ZE ŠPANĚLSKA - španělské obklady a dlažby PERONDA, APARICI, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitární keramika, CATALAŇO - veškeré vybavení koupelny . Grafické zpracování návrhů koupelen a interiérů podle přání zákazníka.

Společnost Instalatér Brno se zabývá veškerými vodo instalatérskými, topenářskými, zednickými, malířskými, natěračskými a elektrikářskými pracemi. Realizujeme kompletní rekonstrukce bytů, koupelen a bytových jader. Provádíme dodání a montáže plovoucích podlah a kuchyňských linek. Zajistíme výrobu a montáž vestavěných skříní na míru. Všechny ...

Firma vyrábí kvalitní nábytek na zakázku, a také realizuje venkovní objekty do zahrad: - pergoly, terasy, obývací stěny - vestavěné skříně, komody - kuchyně pro rodinné domy - mini bary, účtárny - kanceláře, jídelní stoly a další.

Dřevovýroba, zakázková výroba: - vybavení pro školky (stoly, židle, regálové systémy, dřevěné hračky) - dřevěné dárkové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamní předměty - nábytkové díly.

Ing. Šárka Mičková se zaměřuje na prodej dekorací, nábytku, textilu, nádob, váz, skla, keramiky a porcelánu.

František Chytka provozuje truhlářství, kvalitní nábytek do všech interiérů

Jiří Jaroš se zaměřuje na podlahářství, truhlářství, výrobu kuchyní a různého nábytku.

S nábytkem a bytovými doplňky z prodejny Nábytek NOVÝ BYT, kterou najdete ve Žďáru nad Sázavou v kraji Vysočina, vybavíte celou Vaši domácnost. Prodáváme veškerý bytový nábytek, jako jsou sedací soupravy, ložnice, postele, ale také skříně nebo kuchyně na míru.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vytápění - radiátory - kotle - bojléry - vany, hydromasážní vany - sprchové boxy - parní kabiny, infrasauny - sanitární keramika - vodovodní baterie - koupelnové doplňky a koupelnové vybavení. - koupelnový nábytek - instalační materiál.

Duchoň design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sedaček, čalouněných postelí, nábytku a vybavení do ložnic.

Truhlářské práce. Výroba nábytku z masivu - kuchyně - vestavné skříně - postele - interiérové dveře.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - ložnice - vestavěné skříně - předsíňové stěny.

Michal Řehoř se primárně zaměřuje na truhlářství, výrobu nábytku a podlahářství.

Truhlářské práce. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek do interiérů restaurací - vestavěné skříně.

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.

Truhlářství, truhlářské práce, návrhář vestavěné skříně se zobrazením ceny skříně Zakázková výroba, návrhy, realizace: -kuchyně -vestavné skříně -dětské pokoje -obývací pokoje -předsíně

Kvalitní nábytek od těch nejvýznamnějších výrobců z celého světa.