K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

E-shop: -bytové doplňky. Návrhy interieru Realizace interieru Výroba kuchyní a nábytku

Můžeme pro Vás vyrobit takřka všechny výrobky z masivních, dýhovaných a laminátových materiálů. Zaměřujeme se na kvalitní ručně dělanou práci. Produkty: -schody -kastlová okna -dveře a vrata -kuchyně -kancelářský nábytek -zimní zahrady -pergoly -podlahy -stropy -soustružené prvky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytové armatury -sanitární keramika -pákové a klasické vodovodní baterie, kohouty, sifony, splachovací nádržky -koupelnové doplňky -dřezy -sprchové kouty -sedátka na WC -plastové vany a umyvadla -koupelnový nábytek -bojlery elektrické, plynové -armatury pro plyn a ústřední topení -vodoinstalační ...

Výroba: -kuchyňská linka, obývací stěny, dětský pokoj, předsíň, koupelnový nábytek -vestavěné skříně -schodiště, okno -obložkové zárubně z masivního dřeva (včetně interiérových i vchodových dveří) . Zaměření a rozvoz při objednávce nad 10 000 Kč, - ZDARMA ! ! Provozovna: -stolárna v areálu zemědělského družstva Dobřínsko.

V truhlářské dílně vyrábíme nábytek všeho druhu. Na míru zhotoví kuchyňské linky, vestavěné skříně, dveře, schody, pergoly, atypický nábytek, kanceláře na míru.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Truhlářství, podlahářství

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, nábytek na zakázku, montáž, výroba, zaměření zdarma. Výroba nábytku na míru se zaměrěním, výrobou, odvozem i montáží. Kuchyně, postele, komody, vestavěné skříně. Materiál: laminát. Poradenství, osobní návštěva u vás doma.

Stavební truhlářství, výroba: -okna, okno, eurookna -dveře venkovní a vnitřní, zárubně -výklady -garážová vrata -schodiště -zahradní ploty a pergoly -nábytek kuchyňské linky (i renovace starších kuchyňských linek) kuchyňská sestava, sestavy -obývací stěny -předsíňové sestavy -dětské pokoje -interiéry -bytové doplňky vše dle přání ...

Eshop, maloobchod, prodej: -školní, kancelářský, laboratorní, dílenský a zahradní nábytek.

Služby: -prodej veškerého nábytku -kuchyňský, sedací, dětský, dřevěný.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -sedací soupravy -rustikální nábytek -nábytek do obývacích pokojů. Služby: -splátkový prodej.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -dveře venkovní a vnitřní -vestavné skříně -schodiště -sektorový nábytek -pergoly -balkóny -zahradní nábytek -vybavení restaurací, obchodů a penzionů -okna špaletová

A-typ truhlářství Lang - nabízíme zakázkovou výrobu dřevěných: oken, dveří, vrat, schodů, kuchyňských linek a nábytku. Zabýváme se rovněž restaurováním historického nábytku. Truhlářství se nachází v blízkosti města Pelhřimov.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Truhlářství, podlahářství

Výroba: -nábytek -vestavěné skříně -kuchyň.

Práce: -truhlářství -stavebně truhlářské výroby. Výroba: -eurooken, vnitřní, venkovní dveře, vrata -dřevěné schodiště. Výroba: -nábytek z masivu a lamina.

Práce, výroba: -turhlářské -nábytek, skříně -kuchyně, kuchyň -stavební truhlářství -interiérové, exteriérové dveře -dřevěnné schodiště -postele, stůl, židle, obýváková stěna -zakázkové výroba.

Truhlářství. Výroba: -nábytek z masivu -stavební truhlářství -eurookna, dveře (vchodové, vnitřní), schodiště, schody aj. -další zakázková výroba.

Výroba, prodej: -dřevěné hračky -dřevěné prošívačky -nábytek -různé vybavení mateřských škol (i na zakázku) -pomůcky pro postižené děti (slabozraké, logopediky).

Výroba: -polyethylenové obaly, pytle. -PE obaly. Stolařská výroba: -výroba dřevěné dveře. -kuchyně.

Truhlářské práce: -kuchyně -pracovní haly -ložnice -obývací pokoje -dveře, dřevěné zárubně -schody, zábradlí.

Bazar - nábytek skříně, stěny, sedačky, postele. Levný nábytek z dovozu.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -nábytek na míru