K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba, prodej: - rostoucí dětský nábytek - dětská stolička, židle - dětská polohovatelná židle - školní stahovatelná židle - dětský stolek, stůl.

Navrhujeme interiéry, vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, postele, obýváky, dětské pokoje, dveře, podlahy, ložnice i kanceláře. Prodáváme elektrospotřebiče, židle, stoly, tapety, peřiny, zdravotní matrace, lamelové rošty vše pro zdravé spaní. Zajistíme kvalitní zpracování, autodopravu i montáž.

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

Koupelnové studio Olomouc. Prodej: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy Boch -koupelnový nábytek Riho, vlastní produkce -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alapi, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Huppe -záruční a pozáruční servis Vlastní výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová ...

VELKOOBCHOD A MALOOBCHOD - VODA, PLYN, TOPENÍ Prodej: - sanitární materiál: - keramika - vany - hydromasážní systémy - sprchové kouty a kabiny - vodovodní baterie - sprchy - nerezové dřezy - koupelnový nábytek - obklady a dlažby - vodoinstalační materiál: - kulové kohouty a ostatní uzavírací ...

Interier Akcent s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a montáž interiérů, kuchyní a nábytku.

Výroba: - kancelářský, hotelový nábytek.

Petr Báča se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu zahradního nábytku, kuchyní, skříní a dalšího vybavení.

Nábytek MONTERO.od českého výrobce - dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje a kancelářský nábytek, bukové a dubové postele a matrace i rošty.

Truhlářství. Kuchyňské studio. Výroba, prodej, montáže: -jakýkoliv nábytek na míru Návrhy v 3D, realizace: -interiéry - bytový nábytek.

Výroba: -nábytek -nábytek na míru -vybavení interiérů -vybavení prodejen, kanceláří.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Stavební truhlářství Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba (truhlářské práce) - nábytek - obývací stěny

Petr Musil se zaměřuje na truhlářství, výrobu kuchyní, nábytku a broušení a renovace parket.

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Stolařství. Výroba: -kuchyně - skříně - dveře - zábradlí - schodiště - nábytek a interiéry na míru.

Truhlářství, truhlář Stavebně truhlářská a truhlářská zakázková výroba: -repliky-okna, dveře a nábytek (intarzie) -kuchyně-kuchyňské linky (lamino, masiv) -nábytek - ložnice -dveře vchodové i interiérové -dřevěné schodiště samonosnéobklady schodišť

Kuchyňské studio Pařenica: - 3D návrh kuchyňských linek, vlastní výroba, montáž - výroba dětských a studentských pokojů - nábytek do předsíní - vestavěné skříně - obývací pokoje - kancelářský nábytek.

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Truhlářství. Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně -nábytek -dveře -schody -podlahy. Montáž, prodej: -plovoucí podlahy -obložkové zárubně -dveře.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: -okna -dveře -schody -kuchyně. Provádíme návrhy interiérů ve 3D programu.

kuchyňské studio: 3d návrh, zaměření, doprava, doručení montáž nábytku prodej: kuchyně, obývací pokoje, vestavěné skříně, nábytek na míru Klíčová slova: kuchyně, Liberec, nábytek, na míru, skříně, doprava, doručení, montáž

Společnost DEVAN Interier s.r.o. se specializuje na přípravu a realizací zakázek jak pro soukromý sektor, tak i pro stavební společnosti. Zajišťujeme práce v exteriéru - konstrukční obklady budov i venkovní prvky. Vytvoříme Vám návrh a dodáváme veškerý interiérový nábytek a vybavení budov, hotelů, restaurací a kanceláří.

Sme obchodný dom s krásnym nábytkom a bytovými doplnkami. Všetko je u nás vkusne naaranžované a nábytok je vystavený tak, aby vám bol inšpiráciou pre vaše vlastné zariaďovanie. V našej ponuke nájdete nábytok od renomovaných európskych značiek a špičkových slovenských výrobcov. Nábytok, ktorý pre vás vyberáme, nie ja náhoda, ale starostlivý ...

Výroba, práce: -truhlářství -kuchyňská linka -vestavná skříň, skříně -postele -posuvné dveře na míru -nábytek na míru dle požadavků zákazníka -kompletní dodávku a montáž nových dveří a zárubní.