K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodo, topo, plyn -instalační materiál: -měděné, plastové, pozink trubky včetně tvarovek -kotle, radiátory, ohřívače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domácí vodárny -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací ...

Hodinový manžel, též známý jako Seniorservis zajišťuje drobné opravy a rekonstrukce bytů. Provádí montáž nábytku, malování bytových interiérů, zkrátka různé stavební, zednické i natěračské práce v Brně a přilehlém okolí. Také se zaměřuje na úsporu vodu pomocí perlátorů. Mezi poskytované služby patří: - drobné opravy v domácnosti, malířské ...

Truhlářství Létal vyrábí kuchyňské linky, nábytek do dětských pokojů, kanceláří, obýváků, vybavení restaurací a pro venkovní použití i pergoly a zahradní domky.

Lukáš Hauzar se zaměřuje na prodej manželských postelí, válend, pohovek, sedacích souprav, křesel a konferenčních stolků.

Výroba: - dřevěný nábytek - dřevěné žaluzie - slunolamy - venkovní dřevěné terasy - interiérové podlahy.

BRAFA interier s.r.o. se zaměřuje na výrobu kancelářských stolů, židlí, nábytku a kancelářských doplňků.

Specializovaný obchod, e-shop: - vybavení firem, skladů, kanceláří a dílen - kancelářský nábytek (kancelářské židle a křesla, stoly, šatní a archivační skříně, kartotéky a trezory, spotřební materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulační technika, paletové vozíky, obalový materiál) - dílny ...

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.

E - shop s nadčasovým skandinávským designem: - nábytek, svítidla, doplňky značek HAY, Muuto, Vitra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a další

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kanceláře - vestavěné skříně na míru. Služby: - obklady, dlažby - schodiště - dřevěné, kamenné, skleněné - shrnovací dveře - garnýže - pracovní desky.

Návrh, realizace, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelářský nábytek typový i atypický - sedací nábytek - kancelářský, konferenční.

Služby. -návrhy bytových interiérů, kanceláří a jiných komerčních prostor -specializace na kuchyně na míru -vestavěné skříně, dětské pokoje, šatny -kancelářský nábytek -vizualizace ve 3D, realizace interiérů na klíč.

Výroba, dřevovýroba: - postele - matrace - lamelové rošty - nábytek (noční stolky). Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Výroba, prodej: - designový nábytek do interiéru - kuchyňské linky, obývací pokoje, komerční interiéry, skříně, dětské pokoje, ložnice, koupelny, předsíně.

Corrax Investment s.r.o. Pobočka Most, Business Centrum Tř. Budovatelů Rekonstrukce bytů, chalup. Rekonstrukce a montáž kuchyní, koupelen, pokládání podlah, elektro práce, voda. Výroba a výstavba ekodomků a zahradních celoročních domků.

Prodej zařízení do koupelen, koupelny. Sanitární keramika. -baterie -instalační materiál -topení, rozvody -radiátory -podlahové topení -kotel, kotle -ohřívače vody -sprchy, sprcha, sanitární zařízení -vybavení koupelen, koupelny -nábytek, skleněné sety, zrcadla, obklad, vany, vana, umyvadla -nářadí - stroje, ...

Zbyněk Kršek se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, kancelářského vybavení, dveří, schodů a pergol.

Výroba: - kancelářský nábytek.

Prodej, maloobchod, velkoobchod - nábytek: - obývací pokoje - sedací soupravy, pohovky - ložnice, postele - kuchyně, kuchyňské linky - dětské pokoje.

Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...

Výroba: -atypické kusy nábytku. Návrhy, 3d projekty bytového desingéra Poradenská služba v oboru nábytku zařízení interiéru. Prodej nábytku: -sedací soupravy, souprava - látkové, kožené -sektorové kuchyně -kuchyňské rohové lavice, včetně stolu, židlí -sektorový nábytek pro obývací pokoje, ložnice, předsíně, koupelny, dětské, studentské ...

zakázková truhlářská výroba Návrhy interiérů

Jan Ujec provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu z masivních materiálů.

Kuchyňské studio: -3D grafický návrh zdarma -výroba atypických kuchyní bez příplatku -montáž i doprava zdarma - záruka 7 let - vestavěné skříně na míru E-shop s kuchyňskými spotřebiči, elektronikou, s bytovým i kancelářským nábytkem i doplňky Prodej nábytku: -bytový nábytek -kancelářský nábytek. Kuchyňské studio&prodejna ...