K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Výroba designové nábytku na zakázku. Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny a další nábytek. Výroba vestavěných skříní na míru.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Společnost LITAS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavení interiérů, čalounické práce a opravy a restaurování.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Kuchyně IN s.r.o. provozuje kuchyňské a designové studio, postará se o návrh a realizaci kuchyní a zaměřuje se také na vestavěné skříně, nábytek do ložnic, dětských a obývacích pokojů a mnoho dalšího.

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Jiří Mach se zaměřuje na výrobu dřevěných postelí, oken, dveří, schodišť, kuchyní a mnoho dalšího.

Truhlářství Sněžné s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivního dřeva, společnost vyrábí dveře, okna, obklady, postele, schody a mnoho dalšího.

Truhlářství Körber s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu z masivu pro jednotlivce i firmy. Vyrábí dveře, zárubně, postele, židle, stoly, zahradní nábytek a mnoho dalšího.

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Stolařství Macháček navrhuje a vyrábí kuchyňské linky, vestavěné skříně, schodiště a vybavení koupelen.

Společnost PETURA s.r.o. vyrábí, prodává a pronajímá nábytek a dekorační předměty s tématikou amerického retro pro kavárny a restaurace. Další činností společnosti je také renovace čerpacích stojanů a výroba nábytku ze sudů.