K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba: - dřevěné dveře, okna, zárubně - kancelářský, zahradní nábytek - schodiště - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - zahradní domky, altány, pergoly a terasy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodovodní baterie -hydroterapeutické vany -sanitární keramika -vybyvení koupelen -Španělské koupelny -značková stavební keramika -obklady, dlažby -mrazuvzdorná keramika CKLINKER -keramické listely. Dovozce do ČR: -GRESPANIA, ROCERSA, DUNE, NATUCER, NOVACASA -retro obklady a ...

Výroba sedacích souprav. Prodej sedacího nábytku.

Prodej: - nábytek pro dům a zahradu: - kuchyně - obývací stěny - křesla - jídelní židle - stoly - nábytek z masivu - koupelnový nábytek - zahradní nábytek.

Truhlářství, výroba: - dřevěné postele - šatní skříně - komody - židle - stoly - rohové lavice - zahradní nábytek

Služby: - úklidové práce - údržba zeleně - malířské a natěračské práce - výškové práce - výměna kuchyňské linky - rekonstrukce koupelen - deratizace

Firma se zaměřuje na regálové systémy a kompletní vybavení kanceláří a jiných prodejních interiérů. Také montuje vzduchotechniku, kompresorové stanice, rozvody vzduchu.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - kancelářský nábytek - kancelářské čalouněné židle INFO. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - nábytek - bytové dopňky - kancelářský nábytek - obývací stěny.

Činnost: - zakázková výroba nábytku

Řemesla: -truhlářství Výroba: -veškerý nábytek na míru -interiérové dveře -okna -interiérové schody

Firma Martin Balonek se již od roku 1991 zaměřuje především na výrobu a montáž dřevěných schodišť. V rámci naší činnosti nabízíme veškeré služby včetně zaměření a vypracování návrhu. Současně se zabýváme také zakázkovou výrobou a montáží dřevěných výrobků jako jsou dveře, okna, vestavěné skříně, kuchyňské linky a obklady stěn i stropů. Vyrábíme ...

Truhlářství Antonín Ceral nabízí zakázkovou výrobu nábytku se specializací na kuchyňské linky. Společnost byla založena již v roce 2003 Nábytek na zakázku vyrábíme pro zákazníky podle jejich poptávky. Mimo zákazníků v blízkosti naší výroby máme zákazníky z Hradce Králové, Jičína, Dvora Králové, Vysokého Mýta. Výroba: - kuchyňské linky - ...

Kancelářské potřeby online - internetový obchod s garancí dodat kancelářské zboží zítra nebo zdarma po celé ČR.

Společnost David Vender se zaměřuje na realizace kancelářských interiérů, skladů či provozoven na klíč.

Zabýváme se truhlářskou výrobou. Vyrábíme nábytek jak z lamina, tak z masivu. Na zakázku zhotovíme výrobky podle vašich představ. Vyrábíme pergoly, terasy, dřevěné obklady, kuchyňské linky, komody, zahradní nábytek, montujeme i vestavné skříně, vyrábíme dřevěná schodiště, i dveře. Spokojený zákazník je vždy náš cíl.

Prodej, návrh, realizace: - kuchyně - stoly, židle, kuchyňské linky, madla, úchyty, příslušenství, doplňky.

Smrček Interier s.r.o. se zaměřuje na návrhy interiérů a výrobu lakovaného nábytku z dýhy a laminovaných desek.

Nejlevnější vestavěné skříně na míru s posuvnými dveřmi. V naší nabídce naleznete dvacetpět barev laminovaných dveří v kombinaci s koženkou, sklem nebo zrcadlem. A pokud se vám líbí ratan, přijďte si k nám vybrat ze čtyřech vzorů ve dvaceti barvách. Sklo i zrcadla jsou k dispozici v několika barvách, opatřené bezpečnostní fólií.

Design, plánování a nárhy interiérů - kuchyně - výroba nábytku na zakázku - koupelny - sklenářské, zámečnické a kamenické dodávky.

Výroba nerezových kuchyňských dřezů. Lisování plechu a plošných dílů. Povrchová úprava nerezových plechů.

Michal Landa se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek a vestavěných skříní.

Výroba a prodej: - nábytek pro hotely, restaurace, kavárny, kongresová a konferenční centra. V naší nabídce najdete cateringové židle, konferenční židle, dřevěné židle a dřevěné stoly, konferenční stoly, návleky na židle a příslušenství k nábytku.