K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Sanimat, s.r.o. provozuje e-shop s obklady, dlažbou, koupelnovým nábytkem, keramikou, vodovodními bateriemi, sprchovými kouty, odtokovými žlaby a dalším sortimentem týkajících se koupelen.

Truhlářství: - Kuchyně - Obývací pokoje - Dětské pokoje - Vestavné skříně a šatny - Ložnice - Písmomalířství Sídlo: 59401 Velké Meziříčí, Karlov 492/9

Výroba: - nábytek na zakázku a bytové doplňky -kuchyně, vestavěné skříně, postele, dveře - materiál masivní dřevo, lamino, dýha Dodávka: - vestavěné spotřebiče všech značek - matrace, lamelové rošty.

Zakázková výroba nábytku, nábytek na míru, kuchyně, interiéry, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, komerční interiéry. Proč nábytek od nás? - jsme ryze česká společnost - pečlivě dbáme na dodržování termínů a kvalitu odvedené práce - poskytujeme Vám pětiletou záruku na námi vyrobený nábytek - sami nábytek vyrábíme i montujeme - máme široký ...

Truhlářské práce, truhlář, výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -vybavení škol a školek -čalounické práce.

Truhlářství a obrábění na CNC strojích.

Stolařství, truhlářství, návrhy interiérů, výroba a prodej: -nábytek na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložnicový nábytek.

Zakázková výroba nábytku: - ložnice, postele - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíňové stěny - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek. Výroba a renovace kuchyňských linek.

Firma Robert Kotyza Vám sídlící v okrese Karlovy Vary nabízí svým zákazníkům montážní a instalatérské práce. Provádíme především drobné opravy bytů, rekonstrukce koupelen, montáž nábytku, malířské práce a mnoho dalšího. Zabýváme se těmito činnostmi: - rekonstrukce a přestavby koupelen, montáž sprchových koutů - montáž a demontáž nábytku ...

Výroba, prodej a export: -stoly společenské, rozkládací, kancelářské, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytek židle, lavice, křesla -kuchyňský nábytek desky, police, moduly (horní, spodní, rohové) -sektorový nábytek - komody, obývací stěny, police, šatníky. Pobočka: -Velké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695;566524914 ...

Stolařství, stolárna. Rekonstrukce: - historický nábytek Projekce, návrhy, realizace, nábytek na míru: - kanceláře, zasedací místnosti, haly - vybavení restaurací, hotelů - srubové venkovní sauny - bytová část - kancelářské prostory - ateliéry - pergoly, zahradní nábytek.

Truhlářské práce Výroba, dodávka, montáž a 3D grafické návrhy: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek Pokládka - plovoucí podlahy

Jiří Strakerle se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a vyrábí nábytek na míru, knihovny a kancelářské vybavení.

Jiří Vašíček provozuje truhlářství, podlahářství a zaměřuje se na výrobu kuchyňských linek, skříní, šaten, vybavení kanceláří a mnoho dalšího.

Pavel Mahel se zaměřuje na truhlářství a podlahářství. Vyrábí dveře, okna, postele, skříně a mnoho dalšího.

Luxusní nábytek a bytové doplňky nabízí svým zákazníkům internetový obchod Uniqnabytek.cz. V našem širokém sortimentu naleznete sedací soupravy, pohovky, podnožky, postele, noční stolky, jídelní stoly a židle, skříně, komody, koupelnový nábytek a také širokou paletu velmi zajímavých a vkusných bytových doplňků. Internetový prodej, e-shop: - ...

Společnost Tesařství Tvrdý - Michal Tvrdý se zabývá především tesařskou a truhlářskou výrobou, ale nabízí i služby plotařské, podlahářské a zámečnické. Vyrábíme terasy na míru, krovy střech rovných, šikmých i sedlových, zahradní domky, zahradní nábytek, výroba stání pro automobily, kuchyňské linky, vestavěné skříně, ostatní nábytek, zábradlí, ...

Zbyněk Mitáš provozuje truhlářství, zaměřuje se na kuchyně, vestavěné skříně, schody a dveře.

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytové doplňky -koberce -veškeré bytové zařízení: -čalouněné soupravy - klasické, na míru -dětské nábytkové sestavy -kuchyňské kouty -židle, židlí. Zakázková výroba, dřevovýroba: -nábytku na míru -zařízení interiéru na míru. Stolařství, truhlářství.

Karel Doubek provozuje truhlářství, ve kterém vyrábí nábytek do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů a postará se i o výrobu kancelářského nábytku a recepčních pultů. Provozovna: Lhotky 57, 59401 Velké Meziříčí

Pavel Horký provozuje truhlářství a zabývá se především výrobou oken, dveří, zárubní, váz a zakázkovou výrobou nábytku.

Václav Štěpánek provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na grafické návrhy, výrobu kuchyní a nábytku na zakázku.

Stanislav Bradáč provozuje dřevařskou dílnu, ve které se zaměřuje na výrobu tradičního i moderního nábytku, a postará se o nábytek do kuchyně i všech pokojů v domácnosti.

Jan Zita provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou dřevěného nábytku z masivu a lamina, kuchyňskými linkami, vestavěnými skříněmi a nemocničním nábytkem.

Jiří Lukášek provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou nábytku pro domácnosti, kanceláře, restaurace, provozovny a bary.