K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

E-shop Besta-shop.cz nabízí široký sortiment produktů, zaměřený zejména na potřeby pro domácnost, zahradu a dílnu. V nabídce najdete nábytek, vybavení pro domácí kutily, zahradní nářadí, osvětlení a různé doplňky.

Josef Chalupa se specializuje na výrobu nábytku na míru, včetně výroby kuchyňských linek, vestavěných skříní, ložnicového nábytku a zahradního nábytku.

Firma Mirax se sídlem v Praze se již od roku 1994 zabývá realizacemi interiérů. Nabízíme matrace výrobců Dřevočal, Materasso s.r.o., D.P.V. s.r.o., Unar s.r.o. a kancelářský nábytek značky Hobis a Exner. Současně nabízíme také kancelářské židle a křesla výrobců Office Pro a ALBA CR spol. s r.o. Provozujeme e-shop: - matrace, včetně roštů a ...

Společnost Truhlářství Lanškroun s.r.o. se pyšní více než dvacetiletou tradicí v oblasti výroby nábytku. Od svého vzniku v roce 2007 si získala pevné místo na trhu a vybudovala si pověst spolehlivého a kvalitního partnera v oblasti nábytkářství. Firma se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyňských linek, kancelářského nábytku, vestavěných ...

Montáže Mamut se specializují na profesionální montáž nábytku s důrazem na kvalitu, rychlost a spolehlivost. Nabízíme kompletní služby montáže nábytku pro domácnosti i komerční prostory. Naši zkušení odborníci se postarají o precizní sestavení nábytku všech typů a značek, ať už se jedná o nábytek z obchodních řetězců, jako jsou IKEA, Sconto, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství, smluvní zastoupení firem: -keramická dlažba a obklady, obkladačky, dlaždice, tuzemské, zahraniční -lepidla, silikony, spárovací hmoty, tmely, přísady -lišty rohové, dilatační, schodové, ukončovací, vanové, přechodové -vany i masážní (vířivé), vaničky ke sprchovým koutům, plastové, ...

Iridium spol. s r.o. – Dokonalost v každém detailu Vítejte u Iridium spol. s r.o., vašeho spolehlivého partnera pro komplexní řešení interiérů! Naše firma, sídlící na adrese Poděbradova 106, Brno, se specializuje na široký sortiment produktů a služeb, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Kancelářský nábytek a ergonomická ...

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek -ložnice -obývací stěny -kuchyňské linky, kuchyně -jídelní nábytek -komody -okna -dveře-vnitřní, vchodové -dřevěné schody, schodiště -pokládka-podlahy -obložení-stropy, stěny -renovace-chaty (zateplení, nové opláštění). Služby: -návrh, rozpočet, montáž, doprava.

Výroba nábytku a bytových doplňků: - kuchyňské linky - nábytek z lamina - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje.

Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

Společnost KokoDesign, s.r.o. provozuje eshop s moderním nábytkem do jídelny, kuchyně, obyváku včetně zahradního nábytku.

Naše firma se zabývá truhlářskými a tesařskými pracemi. Vyrábíme dřevěný nábytek, zahradní nábytek, zahradní domky, krovy a pergoly. Truhlářské práce: - dřevěný nábytek - zahradní nábytek - zahradní domky - pergoly - krovy. Dřevařská výroba.

Výroba: -nábytek, nábytku. Stolařství. Nábytek na míru. Kuchyně, vestavné skříně.

Zakázková výroba nábytku: návrhy, zaměření, dovoz, montáže.

Společnost Ellinterier s.r.o. prodává na svých internetových obchodech nábytek včetně příslušenství.

Truhlářství, výroba, prodej, dodávka, nábytek, nábytku.Kuchyně, kuchyní. Stavební truhlářství. Truhlářské práce.

Zakázková výroba nábytku, truhlářství, truhlářská výroba. -kancelářský, koupelnový nábytek -masiv -obývací stěny

Sakypaky s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a půjčování sedacích vaků a pytlů.

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Prodej: - kancelářský nábytek - sektorový nábytek i na zakázku - kancelářské židle a křesla značek RIM, THERAPIA, ALBA, MAYER, ANTARES. - sedací nábytek. 3D návrhy a doprava zdarma. Interiéry na klíč.

Zakázkové truhlářství Pardubice Naše truhlářství Vám vyrobí na zakázku nejen interiéry, ale i zahradní posezení, altánky, zrenovuje historický nábytek a mnoho dalšího, spojeného se dřevem. Jsme jedna z mála firem, které Vám vyrobí nábytek včetně kuchyňských linek z masivu. Naše zakázkové truhlářství má sídlo v Pardubicích, ale své ...

Truhlářství Kamil Vedral s.r.o. se specializuje na výrobu z masivního dřeva, přírodních dýh, laminovaných desek a umělého kamene Corian®. Realizují kuchyně na míru, vestavěné skříně, kancelářský nábytek a zahradní pergoly.

Velkoobchod, prodej: - podlahové krytiny - PVC - plovoucí podlahy - protředky na údržbu podlah. Prodej: - nábytek - starožitný nábytek.

Ing. Pavel Sedláček provozuje SAS nábytek - zakázková výroba na míru - kuchyně, obývací pokoje, vestavěné skříně a celé interiéry.

Truhlářství. Výroba nábytku na míru do bytu, kuchyně Nábytek pro komerční sféru.