K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Jalam, s.r.o. se zaměřuje na výrobu zakázkových kuchyní, nábytku, oken, dveří, podlah, interiérového i exteriérového vybavení.

Výroba: -atypický nábytek. Prodej, maloobchod: -kuchyně firmy SYKORA -nábytek JELÍNEK, CALIGARIS -čalouněný nábytek LINEAINIMBOTTITI. Zakázková výroba Corianu -umělý kámen s dokonalostí spojení a opracování. Dovoz a zpracování kompaktních materiálů KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče MIELE.

Výroba, prodej: -koupelnové studio -kuchyňské studio -kuchyně na míru -3D návhry -vestavěné skříně Prodej: -koupelnového vybavení -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchyňská linka včetně spotřebičů -rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Jsme neustále se rozvíjející truhlářská firma s mnohaletou praxí. Za použití klasických i moderních trendů a technologií, se zaměřujeme na profesionální zakázkovou výrobu kvalitních truhlářských a tesařských produktů. Specializujeme se na zakázkovou výrobu nábytku a stavebně truhlářskou výrobu. V našem výrobním programu naleznete ...

Truhlářská práce, grafický návrh. Zakázková výroba kuchyňských linek a vestavného nábytku na klíč. Grafický návrh i kompletní výroba nábytku, kuchyně, obyvákové stěny, vestavěné skříně, postele na míru, stejně jako noční stoky, skříně, komody, poličky, dětské postele, skříně, interiérové dveře na míru.

Velko-maloobchod, koupelny na přání - vodoinstalační a topenářský materiál - vzorkovna koupelen, poradentví, projekce, realizace - zdravotnická keramika, sprchové kouty, vodovodní baterie, vany - radiátory, bezdotykové armatury, koupelnový nábytek - bojlery, kotel

Kuchyně Destino s.r.o. provádí rekonstrukce nebo výrobu kuchyní německých výrobců. Kuchyně si může zákazník vybrat moderní či klasické, bezúchytkové či rustikální. Společnost je také schopna navrhnout nábytek do obývacích pokojů a koupelen podle barev a dekoru kuchyně.

Truhlářství Šlajs se zaměřuje na zakázkovou výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, postelí, schodišť a mnoho dalšího. Ke své výrobě využívá CNC stroje.

TRUZADO s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní a vestavěných skříní. Mezi činnosti společnosti se řadí i vnitrostátní přeprava do 3, 5 t a výroba technických prostředků pro stabilizaci výkopů a budov.

Servis pro zákazníka: -realizace interiárů -výroba a montáže nábytku -kuchyňské linky -zaměření -3Dnávrhy interiérů -truhlářské práce -montáž -zakázková výroba -pokládka plovoucí podlahy -kancelářský nábytek -vestavné skříně -vybavení ordinací Prodej elektrospotřebičů: -ledničky -mrazničky -pračky -myčky ...

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - kancelářské židle a křesla - barové a pracovní židle - kuchyňské a restaurační židle - konferenční židle - pohovky a multisedáky. Sídlo: Masarykovo náměstí 26; 250 83 Škvorec, Praha-východ

Skříně na míru a úložné prostory. Vyřešíme úložné prostory pro vaši předsíň, ložnici, pracovnu, dětský pokoj, obyvák, šatnu, podkroví.... Výroba, prodejna, maloobchod, distribuce: -kuchyně na míru -vybavení interiérů -interiéry na míru -skříně, skříň, skříní na míru -interiérové dveře, zásuvky, šatní -vstupní dveře systém, věšáky, ...

Výroba: -truhlářství -stolařství -nábytek na zakázku -dřevovýroba.

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyně -kanceláře -koupelny -interiéry -masiv výroba.

Kvalitní sedací soupravy a pohovky. Zajišťuje: - rozvoz po celé České republice - vynesení sedačky až do bytu – cena podle dohody - odvoz staré kusu pohovky na separační dvůr po zakoupení nové.

Internetový obchod s nábytkem. Prodáváme luxusní, moderní a designový nábytek do domu, bytu, pracoven i kanceláří.

Dekorace interiérů na míru Internetový prodej - garnyže - postele Internetový prodej - bytový textil - lůžkoviny - záclony - dekorace - garnyže - postele Internetový prodej - bytový textil - lůžkoviny - záclony - dekorace - ubrusy, dečky (zhotovené i na míru)

Stolařství. Výroba: - nábytek - interiérové a exteriérové dveře - schody, schodiště - ložnice - kuchyně.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně, skříně, koupelnový nábytek.

Výroby nábytku na zakázku, především z lamina a dýhy. Olepování a formátování provádíme na strojích CNC, které zaručují vysokou kvalitu našich výrobků. Jsme schopni zajistit výrobu pro kuchyňská studia, ale uspokojíme i individuální zákazníky. Truhlářská výroba: - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ...

Truhlářská výroba - kuchyně - nábytek - dveře - obývací stěny - dětský nábytek - ložnice - vestavěné skříně, ... - interiérové a venkovní dveře - vybavení škol

Kompletní truhlářské práce Výroba - dveře - schody - okna - skříňky

Práce truhlářské-výroba: -nábytek, dveře. Montáž: -dřevostavby.

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářská -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -dětský nábytek.

Tesařství Malý se zabývá podlahářstvím, tesařstvím, pokrývačstvím a truhlářstvím. Podlahy zajistní interiérové i exteriérové, v rámci tesařství se postará o střešní trámy, altány a přístřešky a v oblasti truhlářství dokáže vyrobit například zahradní nábytek, postele a stolky.