K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Máte v plánu renovaci dveří, zárubní či kuchyňské linky? Potom je pro Vás řešením využít služeb společnosti Renovax, s.r.o. V rámci naší činnosti se specializujeme na renovace dveří, zárubní a kuchyňských linek. Renovace provádíme za pomocí speciální potahové hmoty. Zákazník si může vybrat z 26 základních odstínů dle vzorníku. Výhodou takto ...

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Truhlářství, podlahářství. Výroba: - nábytek z masivu vhodný pro knihovny - knihovní regály, police z bukového dřeva.

Zakázková výroba: -kuchyňské linky na míru -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Výroba (sériová produkce), velkoobchod, maloobchod a prodej: sedací nábytek: -židle z masivního dřeva -kovové židle -klubová i konferenční křesla -dřevěné taburety -barové židle -celočalouněné pufy -rozkládací sedačky -hotelové postele (boxspringy).

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

Vlastní výroba kuchyní Akrees. Oficiální zastoupení značek Bosch, Siemens, Gaggenau, Bora, TON.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku a stavebních prvků.

Výrobce nábytku na zakázku. Vyrábíme: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice - předsíňové stěny - šatní skříně

VÝROBA, OPRAVY, PRODEJ - specialista na lůžka, matrace, rošty. -Sklopná ( výklopná) lůžka (postele) na stěnu- nejvíce typů, verzí, velikostí v ČR. Lůžka jsou pod názvem ITAL2, SVV, IKV, PERU, JÁVA. Sklopná na výšku i podélně, jednolůžka i dvojlůžka. Zašlu kompletní prospekty a CD s VIDEI a fotkami lůžek. - OPRAVY -matrací, lamelových roštů, ...

Výroba, obchod, prodej, montáž: -nábytek kancelářský operativní (6 řad) -nábytek kancelářský manažerský (6 řad) -školní nábytek -sedací nábytek (NEXT, POLI, ANDRA, SIRIO) -pokládka podlahových krytin.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský, pracovní - sestavy do obývacích pokojů - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - obývací pokoje - dveře.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -stavební truhlářství - EURO okna, dveře (EUROOKNA) -zařízení interiérů, barů, prodejen, kanceláří, restaurací. Provozní doba: Po:6:00 - 16:30hod. Út-Čt:6:00 - 14:30hod. Pá:6:00 - 12:30hod.

Výroba, prodej, eshop: - dřevěný nábytek z masivu: - rustikální nábytek vlastního designu - koupelnové skříňky z masivu. Repliky venkovského nábytku.

Skříně na míru - vždy originální řešení prostoru: - vestavěné skříně na míru se staly neodmyslitelným doplňkem, obývacích pokojů, ložnic a dětských pokojů miliónů domácností po celém světě - vestavěné skříně dokonale využívají prostor a poskytují nepřeberné množství i variabilitu úložných ploch. Kancelářský nábytek: - kompletní přestavba ...

Obchodní činnost - prodej materiálu pro truhláře Truhlářské práce Zakázková výroba - dřevěné obaly Zakázková výroba - nábytek Výroba - reklamní předměty Zakázková výroba - dveře

Naše interiérová firma se sídlem v Českých Budějovicích se specializuje na poradenství, design a realizace kompletních interiérů bytových a rodinných domů, komerčních prostor. Současně také zastupujeme řadu renomovaných nejen českých, ale i zahraničních výrobců v maloobchodním prodeji. Naší hlavní zásadou je nabídka pouze kvalitních produktů, ...

Truhlářství, truhlářské práce, nábytek na míru. Zakázková výroba: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -dveře -okna -bytové doplňky.

Truhlářství. Práce: -zakázková výroba, zaměření, poradenství -kuchyňské linky, kuchyň, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek do provozoven, ordinace, kanceláře -dětské pokoje, postele, skříň, komoda -podsíňové stěny, obývákové stěny -kompletní dodávka a montáž.

Firma Dvabráchové se zaměřuje na výrobu designového nábytku z kaučukového dřeva. Výroba školního a kancelářského nábytku.