K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Návrhy a realizace: - interiéry Návrhy a výroba: - kuchyně včetně spotřebičů. Výroba - dýhovaný i masivní nábytek - dveře. Stavby - domy.

Individuální přístup při zařizování interiérů. Nábytek, svítidla a bytové doplňky významných světových designérů. Vybavení bytů, kanceláří, hotelů a restaurací dlouholeté zkušenosti. Poradenství, studie a návrhy interiérů. Odborná montáž.

Prodej nábytek: -kuchyně -pokoje-obývací, dětské a studentské, ložnice -vestavěné skříně -koupelny -interiéry -kanceláře

Luxusní nábytek. Zakázková výroba nábytku: - konferenční, jednací stoly - jídelní stoly - odkládací, noční stolky - stolní lampy - interiérové doplňky - luxusní hodiny, zrcadla - barové desky apod.

Prodej, eshop, showroom: -kontinentální postele -čalouněné postele -matrace -polštáře & přikrývky -podložky -povlečení -hotelový program.

Výroba originálního nábytku: - ruční práce, klasické postupy - špičkové zpracování veškerých výrobků - využití kvalitních materiálů

Výroba nábytku na míru: - poctivá ruční práce nejen z dubového masivu - konferenční stolky, servírovací a krájecí prkénka - hodiny, svícny a další dekorativní předměty. - možnost gravírování

Výroba dřevěných předmětů a nábytku: - specifické výrobky dle vlastností dřeva - kombinace s pryskyřicí a kovem - stoly - konferenční, jídelní

truhlářství: -výroba nábytku a interiéru -ze dřeva a lamina -stylový nábytek -kuchyňský nábytek -postele -stoly, lavice, botníky, židle -psací stoly -šatní skříně, skříňky, vestavěné - skříně -dveře, vrata -venkovní i vnitřní zábradlí -stylové vybavení interiérů

Firma MP NÁBYTEK vyrábí nábytek pro kanceláře, kuchyně a další interiéry. Součástí firmy je výrobní provoz ve Šternberku (ulice Labutí 6), který je zaměřený hlavně na výrobu sedacího a kancelářské nábytku.

Výroba, návrh a montáž: - dětské pokoje, vybavení - kuchyně - vestavěné skříně.

Expedo – praktický nábytek Těžištěm naší činnosti je online prodej nábytku do bytu i kancelářských prostor. Dodáváme postele, sedačky a pohovky nebo moderní šatní skříně. Nabízíme i výprodej staršího nábytku a slevové akce.

Služby: - kuchyňské studio - podlahářské práce - interiéry

Návrh, projekce, design, zakázková výroba: -kuchyně -kuchyňské linky -interiéry.

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schodiště, schody - postele, ložnice - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Zrekonstruujeme Vám dům, byt nebo chalupu. Položíme krásné podlahy a vybavíme Váš domov vestavěným nábytkem či kuchyňskou linkou. Vše na klíč a perfektní kvalitě. Náš referenční projekt si navíc můžete osobně prohlédnout. Stačí si domluvit schůzku na www.stavari-krkonose.cz Veškeré stavební, zednické i dokončovací práce provádíme v perfektní ...

Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, rozvoz, rekonstrukce, návrhy koupelen na počítači (3D): -keramická dlažba a obklady značek: Keros, Cinca, Ceramica alcora, Inalco, Teka, Parky, Pavigres, Valadares, Hidra, Eder glass, Profilpas, Cinsec -vybavení koupelen a WC -vany i masážní (vířivé), vaničky ke ...

Zakázková výroba nábytku. Nábytek na míru. Výroba, renovace: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek pro školy, školky - šatny, učebny - kancelářský nábytek - bytové doplňky ze dřeva.

Zakázkové truhlářství, interiéry na zakázku, podlahářství Plastová okna a dveře Dřevěné okná a dveře (euro okna, kastelové okna) Dřevo-hliníkové okna a dveře Rekonstrukce a zednické práce Sádrokartonářské práce

Interiéry Soukup Výroba: - kuchyňské linky - vybavení kanceláří - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů a ložnic.

Výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - komerční prostory - ložnice - stoly

Zařízení pro obchody, restaurace a komerční interiéry. Výroba, dodávka interiérů na klíč. Působíme nejen v ČR, ale po celé Evropě.

Výroba: - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - ložnice - stoly - kancelářský nábytek - dveře, schody. Podlahářské práce.