K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Podlahářství, prodej, pokládka: - podlah, podlahy - podlahové krytiny - laminátových podlah - dřevěných podlahy - PVC, koberců, plovoucího korku Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - postele - schodiště.

Truhlářství nabízí zakázkovou výrobu z masivu i plošného materiálu - kuchyně, dveře, skříně, stoly, postele, schody vč. zábradlí, zahr.nábytek, balkony a další.

Truhlářská výroba: - kuchyně - vestavěné skříně.

Prodejna stavebnin - celý sortiment stavebního materiálu Barvy, laky, hospodářské a železářské potřeby. Stolařství - Truhlářství. Výroba dveří a oken, klasické i EURO. Kuchyně a ostatní zakázková výroba.

Nabízíme: šatní a jiné skříně, vestavěné skříně konferenční stolky kuchyňské linky komody věšákové stěny police atp. atypické prvky běžný nábytek, kancelářský nábytek i speciální výrobky pergoly Zdarma přesné zaměření u zákazníka Zdarma doprava po Brně a okolí včetně montáže na místě

Truhlářské práce Výroba - nábytek z lamina (kuchyně) - okna - dveře - vrata

Zabýváme se zakázkovou a stavební truhlářskou výrobou, repasováním historických dveří a oken. Od roku 2009 úzce spolupracujeme s památkovým úřadem na restaurování a výrobě replik historických oken, dveří, schodišť a podobně. Naší činností je klasická řemeslná práce, a to ýroba stolů, oken, dveří, postelí, schodů. nábytku a dalších a dále ...

Výroba, prodej, maloobchod: -kancelářský nábytek -kuchyňské linky. Komplexní řešení interiérů.

Truhlářské práce: - výroba nábytku

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Truhlářství a stolářství: - zakázková výroba nábytku.

Naše činnost: - výroba postelí - výroba kvalitních paland, válend z masivu Palandy a postele jsou vyrobeny z kvalitního masivního dřeva.Všechny postele se vyznačují kvalitním řemeslným zpracováním a velmi snadnou montáží. - výroba nástavkových zateplených úlů

Truhlářství, výroba: - dveře, vrata, okna - terasy - schodiště - nábytek - maringotky

Prodej: - obklady - dlažby - sanitární technika - vybavení koupelen - koupelnový nábytek.

Stolařství. Stolařská výroba. Zakázková výroba kvalitního nábytku. Kompletní interiéry na klíč. Realizace, výroba, grafický návrh: -nábytek, nábytku -kuchyně, kuchyní, kuchyň -kuchyňské linky -koupelny -dětské pokoje -obývací pokoje -ložnice -schodiště -vestavné skříně, skříň (vestavěné) -interiérové dveře -zdravotnická zařízení, ...

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitární keramika - sprchové kouty a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové obklady. Stavební práce: - kompletní realizace koupelen.

Návrhy a rekonstrukce: - interiérů bytů - rodinných domů - komerčních prostor - koupelen, kuchyní, kanceláří, návrhy a výroba nábytku - profesionální multiroom ozvučení interiéru bytu, domu nebo kanceláře. Dále také provádíme stavby rodinných domů a komerčních objektů. Působíme ve městech Bruntál, Šumperk, Rýmařov, Jeseník, Šternberk, ...

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na míru - kuchyně - bytový nábytek - kancelářský nábytek - ordinace - hotely

Interiérové studio - dodávky a montáž dveří, zárubní, podlahovin - nábytek na míru - sedací nábytek, bytové doplňky - stínící technika.

Truhlářství a stolařství. Výroba: - bytový nábytek.

Truhlářství, zakázková výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně.

Eshop s nábytkem: - dětský nábytek - houpací křesla - kancelářský nábytek - komody - kuchyňské linky - koupelnový nábytek - ložnice... a další.

Truhlářská výroba na zakázku: - repliky starožitného nábytku - exteriérové dveře - interiérové dveře - kuchyňské linky - vestavěné skříně - masivní stoly se židlemi - zábradlí - postele - patrové postele... a další.