K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Nabízíme kompletní sortiment nábytku zejména pak sektorový nábytek, sektorové kuchyně, obývací stěny, kuchyňské linky, dětský nábytek, kancelářský nábytek, sedací soupravy a další.

Prodej, e-shop - obklady a dlažba - sanitární technika - koupelnový nábytek - vodoinstalatérský a topenářský materiál.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -koupelnový nábytek -zakázkový nábytek do koupelen na míru -návrh architekta -doplňky do koupelny.

Truhlářství - výroba a montáž nábytku do všech interiérů: kuchyně, skříně, obývací stěny, předsíně, koupelny, dětské pokoje, ložnice, postele, kancelářský nábytek, vybavení restaurací, vybavení lékáren, pergoly.

Oživte s námi váš domov a zařiďte si své útulné hnízdečko. Vyberte si z široké nabídky nábytku, kuchyňských potřeb, osvětlení, bytových dekorací a velké spousty dalších výrobků. Vše pro váš krásný domov naleznete na jednom místě.

Nábytek a vybavení pro školy, mateřské školy a obce. Největší výběr školního nábytku. V nabídce máme: žákovské lavice a židle vybavení školních dílen nábytek do počítačových učeben nábytek do školní jídelny židle a stoly do mateřské školy vybavení školních laboratoří anatomické modely.

Prodej kuchyňských doplňků. Nabízíme stylové kuchyňské zástěry, keramické zapékací a dekorační misky, textilní pytlíky na pečivo.

Truhlářství. Výroba - dveře - kuchyně - postele - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - koupelnový nábytek - komody.

Výroba, prodej: - nábytek ze smrkového dřeva - jednopostele, dvoupostele - rošty do postelí - psací stoly - vybavení hotelů, penzionů. Práce: - stolařské, truhlářské.

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - vestavné skříně - koupelnový nábytek - dveře - postele - pergoly, altány.

Zabýváme se zakázkovým CNC obráběním dřeva na 5-ti osém obráběcím centru. Vyrábíme stoly, knihovny, postele a další nábytek z masivu. Provádíme návrh a frézování schodišť z masivního dřeva. Naše další služby: Sériové i kusové výrobky jakýchkoli tvarů včetně dodání materiálu Výroba polotovarů pro truhlářské dílny Pracujeme dle výkresové ...

Truhlářství. Výroba - nábytek z masivu - skříně - kuchyňský nábytek - zahradní nábytek.

Kuchyňské studio, návrhy, realizace: - kuchyňské linky

Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - police - kancelářská nábytek - noční stolky.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Výroba a prodej: čalounění dopravních prostředků -čalouněný nábytek -sedací soupravy -dvoulůžka -válendy i rozkládací -bytové doplňky -vybavení interiérů, hotelů, restaurací.

Poskytujeme konzultace, návrhy a realizace nábytku do bytů, domů a komerčních prostor. Realizujeme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, dětské a studentské pokoje a další nábytek. Prodej vestavných a nevestavných spotřebičů Liebherr, Siemens, Bosch, Whirlpool, Bauknecht, CATA, AEG, Electrolux, Gorenje, Mora, BEKO a dalších značek. Dřezy a baterií ...

Stavební firma Global Agent s.r.o. provádí rekonstrukce domů, bytů a koupelen i výstavbu nových rodinných domů. Nabízíme kvalitní dlaždičské, obkladačské, podlahářské, sádrokartonářské i sklenářské práce. Vyrobíme nábytek na míru a postaráme se i o Vaši zahradu. Sídlíme v Praze. Stavební společnost, práce, služby: - rekonstrukce domů, bytů, ...

Výroba, prodej, montáže: -vestavné skříně -trubkové systémy -stojany -drátěné konstrukce - mřížoví -varía glas. Kompletní realizace vybavení interiérů. Stolařství. Zakázková výroba: -nábytek.

Truhlářství Jan Vondráček je výrobcem zakázkového nábytku pro domácnost i do kanceláří. Vyrábíme z masivu i lamina. Dodávali jsem i vybavení pro televizní pořad Jak se staví sen. Zakázková výroba nábytku, truhlářské práce: - schodiště - kuchyňské linky - postele - vestavěné skříně - dětský a studentský nábytek - lavice a vybavení pro ...

Činnost: - výprodej designového nábytku za skladové ceny - kuchyně, pohovky, komody, bytové doplňky