K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - schody

Služby: - kuchyňské studio - návrh a dodávka ostatního bytového nábytku

Truhlářství, zakázková výroba: - nábytek - kuchyně, ložnice - dřevěná schodiště, dveře.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - okna, dveře - schodiště

Provoz prodejen Möbelix. Pobočky po celé ČR. Prodej: -nábytek -koberce -podlahové krytiny -tapety -záclony -dekorační tkaniny.

Truhlářství, atypická výroba truhlářských produktů, řadíme se k nejlepším firmám v oboru. Výroba: - nábytek - stavební truhlářství, okna, dveře - schodiště - kuchyně na míru - zakázkové truhlářství - postele na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -čalounické.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, zastoupení, internetový obchod: - kancelářský nábytek - školní nábytek - nábytek pro mateřské školy, školky - nábytek pro školní jídelny.

Kompletní servis pro školy a mateřské školy, velkoobchod, projekce, prodej: - učební pomůcky, učebnice - audiovizuální pomůcky - tabule, nástěnky - školní nábytek - sportovní nářadí do tělocvičen. Příslušenství pro regulaci a rozvod LPG propan-butanu a topného oleje.

Truhlářství. Výroba, montáž: -kuchyňská linka, linky -kancelářský nábytek -nábytek do dětského pokoje -skříně.

Výroba - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -dveře -interiéry -obklady, stropy -bytové doplňky -typový nábytek. Výroba menších sérií nábytkových dílů.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - dveře - předsíňové stěny.

Prodej: - jídelní stoly, židle, postele, komody, televizní stolky, konferenční stoly, knihovny, vinotéky a mnoho dalšího.

Specializujeme se na výrobu designového nábytku z masivu. Zaměřujeme se na výrobu židlí, stolů a křesel. Truhlářství, podlahářství

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dřevěná okna, dveře - schodiště.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - dveře, vrata

Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - dětské pokoje

Výroba zakázkový nábytek : - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - koupelny - kancelářský nábytek. Dřevostavby.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - kancelářský nábytek

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

Prodej: - sedací soupravy, rohové sedací soupravy, pohovky, sedačky a sedací nábytek.

Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek

Výroba, prodej: - jídelní lavice - židle, stoly - ložnice - kuchyně - vestavné skříně. Realizace interiérů.