Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

HON-KOVO s.r.o. je strojírenská firma z Opavy, která vyvíjí a vyrábí kovové součásti a komponenty pro různá odvětví v průmyslu. Společnost se také zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovovýroby, CNC obráběním kovů a práškovým lakováním. Také poskytuje pálení laserem, výškové stavitlené stroje, řezání tvarových výpalků z plechu, ohraňování a ...

Naše rodinná firma Miloš Máca s.r.o., která je na trhu téměř 20 let Vám na největší prodejní ploše nábytku v okrese Třebíč nabízí: - prodej kvalitního nábytku a bytových doplňků na ploše 1800 m2 - sedací soupravy v různých variantách provedení a potahových látkách - sektorový nábytek pro obývací a dětské pokoje, ložnice i předsíně - masivní ...

Firma Dřevovkus s.r.o. se sídlem v Libochovanech v okrese Litoměřice má dlouholeté zkušenosti v oboru zakázkové výroby nábytku na míru z masivu, lamina a dýhované dřevotřísky. Snažíme se o individuální přístup k zakázce, který nám vždy umožňuje uspokojit i ty nejnáročnější klienty a realizovat ucelené dodávky na klíč. Svým zákazníkům nabízíme ...

Nabídka nábytku do interiéru. Výběr nábytku z českého internetu.

Potřebujete novou kuchyň nebo nábytek do obýváku, ložnice či dětského pokoje? Případně toužíte po pergole na Vaši zahradu? Potom jste tedy u nás správně. Naše firma se zaměřuje na výrobu nábytku z jakéhokoli materiálu a odstínu, který Vám bude ladit do Vašeho interiéru. V našem výrobním programu naleznete originální dřevěný nábytek z masivu ...

Společnost RITZY - interiéry, kuchyně, s.r.o. vyrábí interiéry dle návrhů našich designerek a architektů. Zabýváme se vybavením interiéru domu, bytu, nebo kanceláře a vlastní výrobou nábytku. Naši designéři s letitou praxí Vás provedou všemi nástrahami při zařizování interiérů, poradí čeho se vyvarovat, doporučí správný postup, vyberou barvy a ...

Výroba - zakázkový nábytek - kuchyně Výroba - zakázkový nábytek - kancelářský nábytek Výroba - zakázkový nábytek - koupelnový nábytek Prodej - zakázkový nábytek Výroba - zakázkový nábytek - obývací pokoje - ložnice - postele - šatny - vestavěné ...

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Zakázková výroba: -kuchyňské linky na míru -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

Výroba, obchod, prodej, montáž: -nábytek kancelářský operativní (6 řad) -nábytek kancelářský manažerský (6 řad) -školní nábytek -sedací nábytek (NEXT, POLI, ANDRA, SIRIO) -pokládka podlahových krytin.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský, pracovní - sestavy do obývacích pokojů - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - obývací pokoje - dveře.

Skříně na míru - vždy originální řešení prostoru: - vestavěné skříně na míru se staly neodmyslitelným doplňkem, obývacích pokojů, ložnic a dětských pokojů miliónů domácností po celém světě - vestavěné skříně dokonale využívají prostor a poskytují nepřeberné množství i variabilitu úložných ploch. Kancelářský nábytek: - kompletní přestavba ...

Truhlářství. Práce: -zakázková výroba, zaměření, poradenství -kuchyňské linky, kuchyň, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek do provozoven, ordinace, kanceláře -dětské pokoje, postele, skříň, komoda -podsíňové stěny, obývákové stěny -kompletní dodávka a montáž.

Firma Dvabráchové se zaměřuje na výrobu designového nábytku z kaučukového dřeva. Výroba školního a kancelářského nábytku.

Výroba, prodej: - nábytek: - bytový - postele, sedací a ložnicové sestavy - hotelový (pro ubytovací zařízení) - kancelářský - speciální nábytek pro zdravotnická pracoviště, ústavy sociální péče. Zakázková výroba nábytku.

Stolařství, truhlářství: -jídelní, restaurační, designové stoly Zakázková výroba, zaměření, zpracování návrhu ve 3D, výroba, doprava a montáž: -kuchyně, obývací a studentské pokoje, ložnice, šatny, restaturace, kanceláře, pracovny, vestavěné skříně.

Výroba nábytku na zakázku: - pro domácnosti, kanceláře, čekárny i jiné prostory.

Zakázková výroba nábytku pro rodinné domy, byty - kuchyňské linky, vestavěné skříně, masivní dveře, obývací a dětské pokoje, ložnice nebo atypického nábytku. Vybavení kanceláří, restaurací a obchodů.

Společnost Truhlářství Golian - Josef Golian se zabývá zakázkovou výrobou interiérů rodinných domů či bytových jednotek. Dále také výbavou lékáren, obchodů nebo kanceláří. Ke své práci především používáme různé druhy masivního dřeva a také laminátové desky nebo výrobky z postformingu. Hlavním cílem je produkovat kvalitní výrobky ke ...