Kvalitní nábytek do koupelny musí odolávat vlhkosti, měl by být praktický a hlavně by měl lahodit oku. Skříňky pod umyvadla, galerky se zrcadly, police, věšáky, regály a mnoho dalšího nábytku je možné najít jak v sériové, tak zakázkové produkci.

Velkoobchod, maloobchod, prodej vodoinstalatérského a topenářského materiálu: -potrubní systémy HT+KG+RV firmy Osma, PPr-Ekoplastik, Cu-Supersan a Viega, pozinkované a černé ocelové potrubí, mosazný materiál Viega -izolace potrubí Tubex a Miralon -sanitární keramika Jika, Laufen, Ideal Standart, Keramag, Roca, Senesi -sanitární systémy ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej hutních, železářských, a svařovacích produktů zajišťuje v okolí Třebíče, Jihlavy, Telče a Třeště firma TRADE LUKÁŠ s.r.o. Prodává široký sortiment stavebního, instalatérského, topného, sanitárního materiálu a keramiky.

Velkoobchod a maloobchod instalatérského materiálu Prodej, dodávka: - sanitární keramika - sprchové kouty - vany - měděné a plastové rozvody - izolace - dřezy - radiátory - kotle - vodovodní baterie - koupelnový nábytek.

Prodej nábytku: - postele, válendy, matrace - rošty, skříně, kuchyně, jídelní stoly a židle - obývací stěny, sedací soupravy, dětské pokoje - nábytek do koupelny, předsíně, do kanceláře včetně pracovních židlí a křesel.

Truhlářství. Výroba: -nábytek: -sedací soupravy -obývací stěny -čalouněná letiště -rozkládací pohovky -kancelářské sestavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské židle -dětské pokoje -koupelový nábytek -letiště, válendy.

Postele, vestavěné skříně, kuchyňské studio, linky, matrace, kuchyně, zahradní, čalouněný, kancelářský, koupelnový nábytek Rosice, Pohořelice, Brno venkov, Třebíč, Náměšť nad Oslavou -sedací soupravy -postele z masívu -nábytek do dětských pokojů -válendy -rošty -matrace -kancelářská křesla -věšáky, němý ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyňské linky - jídelní stoly - ložnice - dětské pokoje - patrové postele - koupelnový nábytek - šatní skříně - konferenční stoly, stolky - nábytek z borovicového dřeva - matrace do postele - anatomické polštáře.

Výroba nábytku, 3D návrhy: -řešení interiéru -kompletní realizace -vyhotovení grafického návrhu -řešení částí interiéru, kuchyně, koupelny, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj. Kování: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Výroba designové nábytku na zakázku. Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny a další nábytek. Výroba vestavěných skříní na míru.

Stolařství Macháček navrhuje a vyrábí kuchyňské linky, vestavěné skříně, schodiště a vybavení koupelen.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.

Truhlářská dílna MIPA vyrábí nábytek a interiéry na míru. Výroba a montáž kuchyňských linek v Blansku. Realizuje dětské pokoje, ložnice, koupelny a skříně.

Truhlářství a stolařství. Zakázková výroba, prodej: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, dětské pokoje - koupelnová nábytek - hotelový nábytek - interiéry prodejen - dveře - pergoly, altány a jiné výrobky z masívu - zastřešení studny. ANTIK - Galerie. Prodej: - ...

Home-nábytek E-shop - stylový nábytek - obývací poje - dětský nábytek - jídelny - ložnice - koupelnový nábytek - zahradní nábytek - kancelářský nábytek. Sklad - Horní Nová Ves 236, Lázně Bělohrad 507 81

ViVa - IN s.r.o. je distributor koupelnových armatur, sanity, koupelnového nábytku, koupelnových doplňků. Společnost je předním představitelem ve světě koupelnových studií.

BEX, stavební a obchodní společnost, spol. s r.o. provádí rekonstrukce bytové zástavby, zateplování, izolace, novostavby, půdní vestavby a nadstavby na klíč. Dále nabízíme sádrokartonové konstrukce, zednické práce a rádi Vám zajistíme i projektovou dokumentaci.

Společnost INTEA SERVICE s.r.o. patří mezi největší dodavatele materiálů pro výrobu nábytku a vybavení koupelen v České republice i na Slovensku. Jsme specializovaným prodejcem již 28 let. V sortimentu najdete kuchyňské a nábytkové úchytky, věšáky, stolová podnoží, samostatné nohy ke stolům, umyvadla, dřezy, vany, sprchové kouty, sprchové dveře ...

Výroba nábytku: - vestavěné skříně - ložnice, postele - obývací pokoje - sedací soupravy - kancelářský a hotelový nábytek - nábytek do koupelen - schodiště.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodovodní baterie -hydroterapeutické vany -sanitární keramika -vybyvení koupelen -Španělské koupelny -značková stavební keramika -obklady, dlažby -mrazuvzdorná keramika CKLINKER -keramické listely. Dovozce do ČR: -GRESPANIA, ROCERSA, DUNE, NATUCER, NOVACASA -retro obklady a ...

Prodej: - nábytek pro dům a zahradu: - kuchyně - obývací stěny - křesla - jídelní židle - stoly - nábytek z masivu - koupelnový nábytek - zahradní nábytek.

Design, plánování a nárhy interiérů - kuchyně - výroba nábytku na zakázku - koupelny - sklenářské, zámečnické a kamenické dodávky.

Truhlářské práce: -nábytek na míru: -dětské pokoje -kuchyně -vestavěné skříně -obývací pokoje, koupelny -kancelářský nábytek a jiné.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - Sanitární zboží. - Vybavení koupelen. - Sprchy, příslušenství - Sprchové kouty - Vany rohové, vířivé, masážní - Koupelnový nábytek - Krbová kamna (krbové). Výroba: - PP obaly - PP fólie - PP sáčky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -koupelny: -vybavení -vany -umyvadla -obklady -doplňky.

Koupelny Ostrava. Koupelnové studio. Maloobchod, Velkoobchod, prodej: - sanitární keramika, umyvadla, klozety a bidety - vodovodní armatury - vodovodní baterie, sprchový program - obklady, dlažby - splachovací a odtokové systémy - odpadní a předstěnové systémy - vany, vanové zástěny - sprchové kouty, sprchové boxy - sprchové ...