Kvalitní nábytek do koupelny musí odolávat vlhkosti, měl by být praktický a hlavně by měl lahodit oku. Skříňky pod umyvadla, galerky se zrcadly, police, věšáky, regály a mnoho dalšího nábytku je možné najít jak v sériové, tak zakázkové produkci.

Obklady, dlažba RAKO, sanitární keramika JIKA, vany, sprchové kouty RAVAK, vodovodní baterie HANSA, koupelnový nábytek DŘEVOJAS, stavební chemie MUREXIN, nářadí pro obkladače..

Internetový prodej nábytku: - obývací stěny - nábytkové stěny - dětské pokoje - ložnice - postele - nábytek z borovicového masivu - jídelní stoly - jídelní žídle - jídelní soupravy - šatní skříňě - koupelnový nábytek.

Casa Rio zajišťuje komlexní design interiéru pro náročné zákazníky s důrazem na specifické požadavky jakým je např. bazilské dřevo: - brazilský nábytek. - brazilské dřevo, parkety, obklady, desky - modely lodí z ostrova Mauricius - koupelny Villeroy&Boch koupelnové doplňky KEUCO.

Kompletní Španělské koupelny přímý dovozce. Koupelnový nábytek série: -Orion, Natura, Prima, Artica, Nerez, Mural, Oasis, Rustica, Bora, Sabana. Hydromasážní vany a boxy: -Polysan, Sanjet, Riho, Vagnerplast, Teiko. Vany: -Ravak, Teiko, Vagnerplast. Sprchové kouty: -Hüpe, Metalkris, Ravak. Obklady a dlažby: -Atlas Concord, ...

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Návrh a realizace kuchyní a nábytku HANÁK. Dveře SAPELI včetně montáže, kování M&T, vestavěné skříně, obývací stěny, koupelnový nábytek, podlahy CLASSEN, PARADOR a EGGER. Rekonstrukce interiérů. Od návrhu až po realizaci.

Kompletní servis v oblasti interiérů a bydlení. V sortimentu najdete především luxusní značky interiérového nábytku a osvětlení vybrané na základě mnohaletých zkušeností se zahraničními výrobci a designéry.

Prodej van, sprchových koutů, umyvadel, baterií a koupelnového nábytku.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, koupelen a kuchyní na klíč. Zdarma projekty a stavební povolení. Specialisté pro panelový dům. Rekonstrukce interiérů rodiných domů. Koupelnový nábytek a vestavěné skříně. Airless stěrkování panelů.

Naše firma pod značkou SOFI design s.r.o. je mladou firmou na českém trhu. Nabízíme: - obklady - dlažby - kompletní sanitární vybavení koupelen - venkovní dlažby - dlažby pro obchodní, bytové a komerční prostory - keramické fasády - dřevěné podlahy - kompletní vybavení interiérů.

Renovace metodou PORTAS je alternativou k nákupu nových věcí a k natírání starých dveří a rámů. Renovace: - dveře - domovní dveře - kuchyně - skříňový nábytek - schody. Výroba: - koupelnový nábytek - kryty topných těles na míru.

Firma Armati - specializované koupelnové studio, kompletní vybavení koupelen, konzulace, návrhy, poradenský servis.

ALEXA STUDIO spol. s r.o. zastupuje na českém trhu francouzského výrobce kuchyňského a koupelnového nábytku, společnost MOBALPA. Nabízíme více než 500 modulů skříněk a další řadu dekorativních prvků pro téměř 40 modelů moderního i rustikálního nábytku. Poskytujeme pětiletou garanci na všechny komponenty. Na kování dvířek pak dokonce 25 letou ...

Malo i velkoobchod vybavením pro koupelny. Prodej obkladů a dlažeb, van, sprchových koutů, baterií. Kompletní realizace koupelen.

Firma ABI-MEGA s.r.o. je autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ která byla založena v roce 1995. Od svého vzniku se zabývá výrobou a montáží skříní s posuvnými dveřmi a časem přibírala další služby pro zprostředkování nového, či jen renovace interiéru. Šatní skříně na míru (systémem INDECO) Podlahy (plovoucí laminátové a dřevěné ...

Prodej sanitární a zdravotní keramiky: - vany - baterie - sprchové kouty - koupelnový nábytek - instalatérské systémy - obklady a dlažby - tmely - spárovací hmoty - lišty.

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

- vodovodní baterie - sanita - sprchové kouty - vany a vaničky - koupelnové doplňky - obklady a dlažby - nábytek.

Komplexní dodávky atypických interiérů.

INTERNETOVÝ OBCHOD, EOBCHOD, E-SHOP, ESHOP, PRODEJNA NA UVEDENÉ ADRESE Doprava ZDARMA při objednávce nad 20.000, - kč Pro odeslání Vaší objednávky není nutná registrace do naší databáze! VYBAVENÍ KOUPELEN : Prodej koupelnového vybavení.

HM nábytek, vítejte ve světě nábytku a vybavení interiéru. Široký sortiment, vlastní doprava po celé ČR a nejnižší ceny na trhu! Nákup z pohodlí pro Vaše pohodlí.. V našem e-shopu naleznete kvalitní nábytek za skvělé ceny. Nabízíme široký sortiment nábytku, přehledně řazený do sekcí, např. ložnice, dětský pokoj, dětské postele, sektorový nábytek, ...

Maloobchod, velkoobchod: -instalatérské potřeby -rozvody vody a topení PPR, PE*, CU*, -izolace na potrubí -vodoměry -odpadní potrubí PVC, HT*, venkovní KG -vodovodní baterie PAFFONI, RAF, FARIS, MYJAVA, METALIA, sifony -ventily kulové, pojistné, redukční, radiátorové, plynové -radiátory deskové a trubkové ...

Prodej - koupelnový nábytek Prodej - vany - koupelny