Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Interiérové studio. Výroba kuchyně a nábytek na míru. Výroba a montáž na míru. Montujeme spotřebiče značek: - LIEBHERR - KARMA - FAGOR - ZANUSSI - SIEMENS - KUPERBUSCH - TEKA - AEG - MIELE - BOSCH i další, dle potřeby zákazníka. Na přání vyrobíme návrhy interiéru v několika stupních prostorového zobrazení.

Truhlářství, podlahářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -stoly -knihovny -skříně -postele -schodiště -kancelářský nábytek -vybavení prodejen, vináren, restaurací -dveře -okna

Truhlářství Nádvorník Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, obývací stěny, nábytek do pokojů, ložnice, kanceláře. Výroba z masivu, laminovaných či dýhovaných desek, biodesek.

Stolařství. Výroba, dřevovýroba: -nábytek (dětský, koupelnový) -skříně, poličky -interiéry -kuchyňské linky, kuchyně -ložnice -obývací stěny. Řemeslnické práce: -stolařské -truhlářské.

Výroba: - nábytek. Dodávka, montáž, prodej: - schody, koupelnové desky, kuchyňské pracovní desky, parapety, dlažba, nábytkové desky, krbové obložení, stoly, barové pulty - vše z konglomerovaného kamene značky Technistone nebo z přírodní žuly - kompletní dodávka včetně montáže.

Stolařství. Stolařská výroba: -kuchyně, kuchyňské linky -eurookna, okna -vestavěné skříně -schodiště -interiérový, bytový nábytek na zakázku.

Pokládka podlah. Lité anhydrity. Dřevěné dveře, okna. Kuchyně na míru. Design interiérů.

Řemeslo, výroba - truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně -skříně - dřevěné podlahy

Zakázková truhlářská výroba - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - atypický nábytek.

Truhlářství, výroba: - pergoly - nábytek na míru - skříně - kuchyňské linky

Výroba: -atypický nábytek. Prodej, maloobchod: -kuchyně firmy SYKORA -nábytek JELÍNEK, CALIGARIS -čalouněný nábytek LINEAINIMBOTTITI. Zakázková výroba Corianu -umělý kámen s dokonalostí spojení a opracování. Dovoz a zpracování kompaktních materiálů KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče MIELE.

Řemeslo, výroba - umělecké truhlářství Zakázková výroba - kuchyně - ložnice - koupelnový nábytek

Řemeslo, výroba - truhlářské práce Výroba - okna - dveře - schody - nábytek - kuchyně

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Stolařství, stolařské práce, stolař: -atypický nábytek na míru -lamino, MDF, masiv, dýhovaný materiál -výroba, prodej, dovoz, montáž: -kuchyňská linka, kuchyně, kuchyní -renovace starých kuchyní, linek -obývací, dětský pokoj, pokoje -vestavěná, vestavné skříň, skříně, skříní -ložnice, ložnicí, postele, postelí -schodiště, ...

Výroba - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně - postele - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek Řemesla, zakázková výroba - truhlářské práce

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - stoly - postele - skříně

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ploty - zábradlí

Stolařství. Výroba: - nábytek na zakázku - skříně - interiéry, exteriéry - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné ploty - dřevěné obložení, balkóny. - dřevěné dveře.

Truhlářství Karásek je zaměřeno na zakázkovou výrobu a opravy nábytku, schodišť, dveří a kuchyňských linek pro soukromé osoby i organizace.

Truhlářství, podlahářství: - montáž nábytku, pergol - nábytkářské práce - podlahářské práce.