Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Naše společnost se zaměřuje na internetový prodej nábytku do interiéru a exteriéru. Naleznete u nás nábytek do obývacího a dětského pokoje, kuchyně, koupelny nebo zahrady. Zajišťujeme dovoz a montáž.

Prodej: - nábytek, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje - sedací soupravy - matrace - stoly a židle - bytové doplňky - projektování interiéru ve 3D - repliky historických zbraní - masivní nábytek.

Dodáváme: - interiéry: - bytů, kanceláří, hotelů, komerčních prostor. Nejčastější realizací je dodání vestavných skříní a kuchyní vč. spotřebičů. Dodáváme nábytek na míru - vyráběný na zakázku: - dětské pokoje, obývací pokoje, šatny, recepce, kuchyně pro kanceláře, sklopné postele.

Malování, lakování, nátěry: -okna, dveře -dřevo, plast -podlahy -dřevěné, parketové, PVC, koberce. Zakázková truhlářská výroba: -opravy a repase oken i dveří ve staré i nové zástavbě -výroba zakázkových kuchyní a nábytku -repase (rekonstrukce) starožitného nábytku od roku 1758. Stavební práce: -rozsáhlé zkušenosti s ...

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Zabýváme se prodejem nábytku pro dům a zahradu i kancelářské a obchodní prostory.Široký sortiment sedacích souprav, jídelních židlí i setů, botníků, komod a bytového nábytku z masivu. Mnoho kancelářských sestav, pracovních stolů, skříní a veškerých doplňků do kanceláře. V neposlední řadě zajišťujeme prodej zahradního nábytku a doplňků do zahrady a ...

Truhlářství. Zakázková výroba: -selského nábytku -altány, venkovní dveře, nábytek, koupelnový nábytek, kuchyně, kuchyňské linky, lavice, ložnice, okna, okenice, pergoly, podlahy, police, regály, renovace nábytku, dřevenné schodiště, schody

Montážní nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Zakázkové truhlářství, kuchyňské linky, schodiště, terasy, pergoly, vestavěné skříně. Výroba z masivního dřeva i jiných materiálů.

Ze strany zákazníků registrujeme stížnosti na firmu. Nedůvěryhodná firma. Prodej, opravy: - pračky - myčky - sušičky - chladničky - mrazničky - kombinace chladicí a mrazicí pulty - sporáky - trouby - vysavače - veškeré vestavěné spotřebiče. Kuchyňské studio. Zákazníci nebyli se službami této firmy spokojeni.

Montáž - veškeré dřevěné stavební prvky kromě krovů Výroba - kuchyně MOBY - vestavěné skříně na míru - zakázkový nábytek Prodej - kování TWIN, ROSTEX - vnitřní dveře CAG - dveře SAPELI, CAGvýroba - dřevěné okna a dveře - masivní dřevěná schodiště

Stolařství. Truhlářství. Zakázková výroba kancelářského nábytku, lékáren, laboratoří, kuchyňských linek, schodů.

Služby pro dům, byt a zahradu, se zaměřením na stavební, truhlářskou a zahradnickou činnost.

Výroba kancelářského, kuchyňského a bytového nábytku.

Specialista na výrobu stolů. Stoly: - jídelní - konferenční - restaurační - kancelářské - počítačové. Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - dětské pokoje - předsíňové stěny - ložnice - válendy - obývací stěny - botníky - kancelářský a školní nábytek.

Výroba: - eurooken - balkónových a vnitřních dveří - atypických kuchyňských linek. Zakázková výroba nábytku. Výroba celodřevěných schodišť.

Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavné skříně, šatny - koupelnový nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kancelářský nábytek. Truhlářské práce.

Stolařství. Zakázková výroba nábytku, zaměření hlavně na Kuchyňské linky.

Stolařská výroba z masivu: -nábytek z masivu, kuchyně, knihovny, stoly, stolky, postele -schody (nášlapy, podstupnice (dub, buk, tropické dřeviny) -dřevěné obklady stěn -doplňky náležící k interiéru: -zábradlí i točité ze dřeva -lišty ukončovací pro podlahy.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek-veškerý sortiment - sedací soupravy - pohovky - ložnice - postele - obývací stěny - dětské pokoje - kuchyňské linky.

Nějvětší výběr nábytku v regionu. Prodej, velkoobchod, dodávka, distribuce nábytek, nábytku. Obývací nábytek, stěny, sektor nábytek. Ložnice - postele, letiště, čalouněná lůžka, lůžka z masivu. Dětský nábytek. Kuchyně, sestavení kuchyní. Židle, stoly. Sedací soupravy, rohové sedací soupravy. Pohovky. Matrace. Šatní skříně, ...