Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Prodej, maloobchod: - kuchyně - dětské pokoje - nábytek - obývací stěny - ložnice - skříně, postele.

Pro domácí využití nabízíme výrobu veškerého domácího nábytku, kuchyní, samonosných i obkladových schodišť, ložnice, dětské pokoje, pracovny, vnitřní dveře, obložkové zárubně a pod. Vyrábíme venkovní ploty, pergoly terasy a mnoho dalšího. Pro firmy nabízíme vybavení kanceláří, prodejen, obchodů a pod. Vyrábíme ze všech materiálů jako lamino, ...

Služby: -truhlářství -zakázková výroba nábytku -kuchyně -zařizování interiérů na klíč.

Truhlářství. Zakázková výroba na míru: - nábytek z masívu, lamina, dýhy - kuchyňské linky - vestavěné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje - schodiště - zábradlí.

Maloobchod, prodej, zakázková výroba: -kuchyňské linky včetně elektrospotřebičů a komplexní vybavení, nábytek -kuchyňské linky - lehké, promyšlené, příjemně barevné -nábytkový systém DION a OLYMP -elegantní a pohodlné sedací soupravy české výroby. -značkové jídelní stoly a židle IMS. -skladebný systém obývacích pokojů -sedací ...

Výroba, prodej a montáž: -nábytek na zakázku, kancelářský nábytek -vybavení interiérů -kuchyně, ložnice, obývací pokoje -dětský nábytek, vestavěné skříně. Stolařství (stolář), trulářství.

Služby v oblasti návrhů - realizace a vybavení interiérů

Truhlářství - realizace interiérů. Výroba: -bytový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -interiérové dveře. Práce: -zpracování umělého kamene -podlahářské - plovoucí podlahy.

Výroba, prodej, dodávka, montáž: -nábytek: -kancelářský -kuchyňské linky -vestavěné skříně -hifi skříňky -jídelní stoly -vnitřní bytové dveře-plné i prosklené -peřináče apod. Podle dispozic zákazníka zpracujeme návrh a cenovou nabídku.

Maloobchodmprodej: -nábytek -nábytku na míru -bytové doplňky.

NÁBYTEK - VÝROBA - PRODEJ - INTERIÉROVÉ STUDIO - vybavení interiérů - kancelářský nábytek a doplňky - kancelářský nábytek vlastní výroby - výroba nábytku - bytový nábytek - bytové doplňky - židle - kancelářské, bytové, jednací, pracovní - vybavování školním nábytkem - sedací soupravy - kožené, látkové - dětský nábytek - ...

Designového kuchyňského studia, které nabízí nejvyšší řadu kuchyní německého výrobce Schüller – exkluzivní a designové kuchyně next 125 a kuchyně next line. Každá kuchyně je projektována architekty individuálně dle požadavků zákazníka. Všechny výrobky – kuchyně, stoly, žídle a bary next jsou vyrobeny alespoň z 70% PEFC-certifikovaného materiálu.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -komody -kancelářský nábytek. Návrhy provádíme zdarma. K projetování kuchyňských linek a jiného nábytku používáme moderní software. Truhlářství, stolařství.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -kuchyňské linky -velký výběr dvířek -postele, komody -lavice, skříňky, poličky -skříně -zábradlí -dveře -okna -garážová vrata -schody -kancelářský nábytek

Zakázková výroba interiérového nábytku jako jsou kuchyně, jídelny, ložnice, pracovny, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, obložkové dveře, ale i exteriérů jako pergoly, přístřešky, zahradní nábytek a další. Truhlářství.

Truhlářství. Zakázková výroba a návrhy nábytku: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací pokoje.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba a opravy čalounických výrobků -Výroba a opravy obuvi, ...

Stolařství: - kuchyně a nábytek na míru - rekonstrukce koupelen - přestavby bytových jader. Sklenářství. Stavba rodinných domů na klíč. Zateplování. Zednické práce. Dřevostavby.

Moderní nábytek, bytové doplňky a styl bydlení. Najděte si svou nejbližší prodejnu. Stáhněte si aktuální katalog sortimentu (obývací pokoje, sedací soupravy, křesla, jídelny, ložnice, bytové doplňky). Nabízíme design, funkci a

Firma Bradáč - Voldřich s.r.o. Vám nabízí zakázkovou výrobu nábytku: - kuchyňské linky - jídelní stoly - kompletní řešení obývacích pokojů - vestavné skříně - komplexní zařízení šaten - ložnicový nábytek.

Výroba: - kuchyně - vestavné skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - posuvné dveře - ložnice.

Vzdělávací kurzy - v ekonomické a finanční oblasti - účetnictví E - shop - psací stoly rohové, dětské, výškově nastavitelné, z masivu, s nástavbou, z lamina, z MDF desky, rustikální, kov - dětský nábytek pohovky, postele, matrace, komody, skříně, regály, poličky, vitríny, box na hračky - dětské pokoje vybavení - studentské pokoje ...

Zakázková výroba nábytku (nábytek): -kuchyňský nábytek-kuchyně (kuchyní) -bytový nábytek, interiéry -obývací pokoje -dětské pokoje -ložnice -interiérové dveře -schodiště (z lamina, masiva).

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyňský nábytek, kuchyně, kuchyní -interiéry na klíč -obývací pokoje -dětské, studentské pokoje.